Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

ÖNÜMÜZE BAKALIM

ÖNÜMÜZE BAKALIM

Adana deplasmanına cezalı kalu sakat Mesut, Sezer ve Hakan'dan yoksun olarak gidilmiştir. Lider Rizespor Adana maçını kazandıgı takdirde ligde çok avantajlı bir konuma gelecegi bilinci içerisindeydi.

Adanaspor cephesinde ise geçen sezonki takımı bozmayıp eksik noktalara yaptıkları kaliteli transferlerle iyi başlayamadıkları lige Rizespor'u yenip aradaki puan farkını kapatıp zirveden kopmamaktı. Adanaspor 90 dakika maçta pas olarak kanat ortaları olarak koşarak mücadele ederek maçı daha fazla istediler ve haklı bir galibiyet aldılar. Maçın hakemine gelince kötü bir maç yönetmiştir. Rizespor'un aleyhine verdigi kararlarla maça damga vurmuştur. Kaybettigimiz her maçtan sonra birilerini suçlarsak kendi hatarımızı göremeyiz.

Son oynadığımız Erciyes ve Adana maçlarında iyi futbol oynamadık şampiyonluğa oynayan takımlarda bu inişli grafiklerde olabilir ama bu geçicidir. Bu hafta oynayacagımız Karşıyaka maçı bence Rizespor'un ilk yarıda oynayacagı en önemli maçıdır. Geçen haftayı unutup tamamen Karşıyaka maçına konsantre olmamız gerekir. Kazandıgımızda güzel günlerin bizi bekledigini söyleyebilirim. Taraftarlarında üzerine düşen bu maçta takımını yalnız bırakmaması türbinleri doldurmasıdır. Yönetiminde bilet fiyatlarını ucuzlatıp taraftarı maça teşvik etmesi lazımdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Osman ÖKSÜZ Arşivi