Çaykur'da Mevsimlik İşçi Alımı Seçimden Sonraya mı Kalıyor?

Çaykur'da Mevsimlik İşçi Alımı Seçimden Sonraya mı Kalıyor?
Çaykur’un işçi alımlarındaki belirsizlik yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım ihalesi sonrası kafaları karıştırırken, alımların seçim sonrasına kalma ihtimalini artırıyor.

Değerli olay53 okuyucuları; Bugünün 1 Nisan olması dolayısıyla bu haberin 1 Nisan şaka haberi olmasını isterdik ancak Çaykur Genel Müdürlüğü'nde yıllarca yaşanan yönetim zaafiyeti ve altyapısı hazırlanmadan Ocak ayında aceleci yapılan açıklamalarla Rize'de iş umudu ile bekleyenleri işkur önünde kuyruklar oluşturan zihniyet sizlere bu haberin 1 Nisan şaka haberi olmasını çok gördü.

Çaykur, yükleme ve nakliye işi için tek tek tüm fabrikalarda ihaleye çıkıyor. Üretici ve iş umudu ile bekleyen herkes belirsizlik karşısında, hergün işkurun kapısını çalıyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin de Nisan ayı ortasında seçim tatiline çıkması beklendiğinden Çaykur için gerekli olan kanun değişikliği meclis tatile girmeden yapılamazsa 3500 Mevsimlik işçi alımları seçim sonrasına kalacak.

Çaykur’un 3500 mevsimlik işçi alımında Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu’nun açıkladığı 4 il nüfusuna kayıtlı olmak, yaş sınırı ve cinsiyet ayrımı gibi alım şartları mahkemelik ve Danıştaylık olacağından Bakanlar Kurulunca alım şartlarının Çaykur’a göre uyarlanabilmesi için kanun değişikliğinin yapılması gerekiyordu. 25 Nisan tarihinde 2015 yaş çay sezonunun açılmasının öngörülmesi dolayısıyla zamanın daralması ve kanunun yetişmeyecek olması dolayısıyla Çaykur Genel Müdürlüğü, yaş çay yükleme için önceki gün bir çok fabrikada ihale ile alım yapılacağını duyurmuştu. Çaykur tarafından yapılan yeni duyuruda ise ihaleye çıkılacak fabrika sayısının arttığı ve hemen hemen tüm fabrikalarda ihale yapılacağı gözlemlendi.

Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, mevsimlik işçi alımlarıyla ilgili hiçbir altyapı sağlanmadan ve siyasilerin yapması gereken işi alımlarını milletvekilliği adaylığını hedeflediğinden kendisine prim sağlamak amacıyla alel acele açıklamış ve binlerce kişi ilçelerden ve köylerden gelerek İşkur kapısında saatlerce kuyrukta iş başvurusunda bulunmak için beklemişti. Genel Müdür Sütlüoğlu ise konu hakkında olay53’te yer alan haberlerin maksatlı yapıldığına vurgu yaparak, 28 Ocak’ta yaptığı açıklamada işçi alım başvurularının 1 hafta içerisinde başlayabileceğini, işçi alımlarının boyacı küpü olmadığını kaydetmiş ve işçi alımlarında geç kalınmadığını ifade ederek alımların 1. Sürgüne kadar yapılacağını açıklayarak, “Çalışmalarımız aralıksız bugüne kadar sürdü. Bazı basın mensupları geç kaldılar, çalışmıyorlar, niye bekliyorlar tarzında tenkitler yaptılar ama ilgisi yok çalışmalar devam ediyor. Bu boyacı küpü değil yani hemen daldırılıp çıkarılacak bir şey değil önemli bir konudur…. Sanıyorum önümüzdeki hafta İşkur müracaatları kabul edecek. Bu şekilde dediğim tarzda sezondan önce işçilerimizi alarak sezona hazır halde girmek istiyoruz” Demişti. Ancak 28 Ocak’ta Genel Müdür Sütlüoğlu’nun yaptığı o açıklamadan sonra maalesef sezonun açılmaısna 1 aydan daha az bir süre kalmasına rağmen Çaykur işçi alımları için bavuruların İşkur’a dahi yapılmasını sağlayamadığı gibi işçi alımlarının sürgüne yetişemeyecek olması dolayısıyla hemen hemen tüm fabrikalarda yükleme işi için ihaleye çıkacağını açıkladı.

Seçim dolayısıyla tatile girecek olan meclisin tatile girmeden önce ilgili kanunu çıkarmaması halinde seçim tatili dolayısıyla meclisinçalışamayacak olması nedeniyle Çaykur’un mevsimlik işçi alımları da böylece seçimden sonraya kalacak.

İŞTE ÇAYKUR’UN ALIM YAPACAĞI O İHALELER

Taşçılar Çay Fabrikası Yaş Çay Yükleme ve Nakliye İhalesi

İhale Tarihi : 13.4.2015 00:00:00
 
YAŞ ÇAY YÜKLEME ve NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR.
ÇAYKUR
Taşçılar Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Kalkandere /RİZE
 

1 -Müdürlüğümüz tarafından toplam 15.100.000 kg. yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar – azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2 - Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50,00 TL.bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir. Taşçılar Çay Fabrikası MüdürlüğüKalkandere/ RİZE
3 - İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 13 Nisan 2015Pazartesi günü saat 14.00’e kadar Taşçılar Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif Mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
4 - Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
5 -Alternatif teklifler kabul edilmez.
6 - Kısmi teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
7-Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
8 - Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat,yapılacak sözleşme bedelininKDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınır.
9 - İhale Taşçılar Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10 - Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.   
Hopa Çay Fabrikası Yaş Çay Yükleme ve Nakliye ihalesi

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Hopa Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden /Hopa/ARTVİN
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 22000000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Hopa Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Hopa/ARTVİN
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 günü saat 14oo’e kadar Hopa Çay Fabrikası adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- İhale kısmı teklife kapalı olup, nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale 14.04.2015 tarihinde Hopa Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir. 

TORBALI KURU ÇAY NAKLİYE İŞİ YAPILACAKTIR.

İhale Tarihi : 6.4.2015 00:00:00
 1-Müdürlüğümüz tarafından toplam 2.200 Ton. Torbalı Kuru Çay ve Nakliye İşi %20 artar-azalır opsiyonlu olarak, Rize 100 Yıl Çay Paketlele Fabrikası Müdürlüğüne nakledilmesi İşi, Satın alma ve İhale yönetmenliğimizin 9 . maddesikapsamında Açık İhale Usulü ile yapılacaktır.
2-Bu işe ait şartnameler, 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında Muratlı Çay Fabrikası Müdürlüğü/Muratlı Köyü Bezenti mevkii 08430 Borçka/ARTVİN adresinden temin edilebilir.
3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını engeç 06/04/2015 Pazartesi günü saat 14:00 a kadar Muratlı Çay Fabrikası Müdürlüğü / Muratlı Köyü Bezenti Mevkii 08430 Borçka/ARTVİN adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14:00 da açılacaktır.
4-Postada meydana gelen geçikmeler ile telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
5-İstekliler tekliflerinde istenen normlarda tek fiyat vereceklerdir.
6-Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon)ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
7-İstekliler teklif edilen bedelin KDV hariç en az %3 ü oranında geçici teminat, yapılacak sözleme bedelinden KDV hariç %6 sı oranında kesin teminat alınır.
8-İstekliler bu ihalede, yükleme işine ayrı nakliye işine ayrı teklif vereceklerdir.
9-İhale Çaykur Muratlı Çay Fabrikası Müdürlüğün de yapılacaktır.
10-İhale kısmi teklife kapalıdır.
11-Teşekkülümüz bu ihalede ceza ve yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satın alma ve İhale yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmaamakta serbestir.

VELİKÖY ÇAY FABRİKASI YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

1- 2015 yılı yaş çay kampanyasında Müdürlüğümüz tarafından 4.600.000 kg yaş çay yükleme ve nakliye işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9.maddesi kapsamında kapalı zarf usulü teklif alma ve ?Açık İhale? yöntemiyle ihale edilecektir. 2- Bu İhaleye ait Teknik ve İdari şartnameler Veliköy Çay Fabrikası Müdürlüğünden 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir. 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin ?İdari ve Teknik Şartname? esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 Salı günü saat 14:00 a kadar Veliköy Çay Fabrikası Müdürlüğünde olacak şekilde elden teslim etmeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14:00 da açılacaktır. 4- Postada meydana gelecek gecikmelerden Müdürlüğümüz sorumlu tutulamaz. Telgraf, teleks, faks v.b. araçlarla yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez.Nakliye işine teklif verenler,yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ,ihale tarihinden sonra en az 40 gün süreli olacaktır 8- İstekliler teklif ettikleri KDV hariç toplam bedelin enaz %3 ünden az olmamak üzere ?Geçici Teminat? vereceklerdir. Kesin teminat ihale sonucuna göre yapılan sözleşme bedeli üzerinden % 6 olarak alınır. 9- İhale Veliköy Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede ceza ve yasaklama hükümleri hariç, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu?na tabi olmayıp Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir. Göksel ŞENKAYA Bayram YANBAY Fabrika Müdür Yardımcısı Fabrika Müdürü
Of Çay Fabrikası Müdürlüğü Yaş Çay Yükleme ve Nakliye İhalesi

İhale Tarihi : 13.4.2015 00:00:00

OF ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ

1- Müdürlüğümüz tarafından 15.500Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile yapılacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Of Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Kıyıboyu mah. 61830 Of/TRABZON 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 13/04/2015 günü saat 14oo?e kadar Of Çay Fabrikası Müdürlüğü adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Of Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.
Derepazarı Çay Fabrikası Müdürlüğü

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ

İhale Tarihi : 13.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Derepazarı Çay Fabrikası Müdürlüğü´nden Derepazarı/Rize 1- Müdürlüğümüz tarafından 6.600.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Derepazarı Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Derepazarı /Rize 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 13/04/2015 günü saat 14oo?e kadar Eriklimanı Mah. Atatürk Cad. No:15 adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Derepazarı Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

Pazarköy Çay Fabrikası Müdürlüğü Yaş Çay Yükleme ve Nakliye İhalesi

İhale Tarihi : 16.4.2015 00:00:00
  1- Müdürlüğümüz tarafından 7.780.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Pazarköy Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Pazarköy Köyü No:59/Pazarköy/RİZE
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 16/04/2015 Perşembe günü saat 14oo’e kadar Pazarköy Köyü No:59 Pazarköy/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sıoranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Pazarköy Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir.

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Tersane Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden        Derepazarı / RİZE

 1- Müdürlüğümüz tarafından  11.000.000  Kg. yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 TL.  bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Tersane Çay Fabrikası Müdürlüğü, Tersane Mah. Cumhuriyet Cad.  Derepazarı / RİZE
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 Salı  günü saat 14oo’e kadar Tersane Çay Fabrikası Müdürlüğü, Tersane Mah. Cumhuriyet Cad. No:36  Derepazarı / RİZE   adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale  Tersane Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir.  
Hayrat Çay Fabrikası Yaş Çay Nakliye ve Yükleme İhale İlanı

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME ve NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR.
Hayrat Çay Fabrikası Müdürlüğünden –Hayrat/TRABZON
 
1-Müdürlüğümüz tarafından toplam 20.208.000 Kg. yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi %20 artar- azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında, açık ihale usulü ile yaptırılacaktır.     
    2-Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin
    edilebilir.
           a-Hayrat Çay Fabrikası Müdürlüğü- Merkez mah. Dere cad. no:11 61450 Hayrat /Trabzon
3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015. günü saat 14.00’e kadar Hayrat Çay Fabrikası Müdürlüğü (Evrak Kayıt Bürosu)  adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
    4-Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
    5-Altarnatif teklifler kabul edilmez..
    6-Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün
    olmalıdır.
7-İstekliler teklif edilen KDV hariç toplam bedelin %3’ünden az olmamak üzere geçici teminat vereceklerdir. Kesin teminat, ihale sonucuna göre yapılan sözleşme bedeli üzerinden % 6 oranında alınır.
     8-Kısmi teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif  verenler yükleme işine de teklif vermek
     zorundadır..
     9-İhale Hayrat Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10-Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı   Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.
2015 YILI YAŞ ÇAY NAKLİYE VE YÜKLEME İHALESİ

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Eskipazar Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Of/TRABZON
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 9.100.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Eskipazar Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Of/TRABZON
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 günü saat 14oo’e kadar Merkez Mah.Baltacıküme evleri No:34Kıyıcık/Of/TRABZON  adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Esipazar Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir.  
 
YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Eskipazar Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Of/TRABZON
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 9.100.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Eskipazar Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Of/TRABZON
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç14.04.2015  günü saat 14oo’e kadar –Eskipazar Çay Fabrikası Merkez Mah.Baltacı Küme Evleri No:34 Kıyıcık/Of/TRABZON adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- İhale kısmı teklife kapalı olup, nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Eskipazar Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir. 

ÇAMLI ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ YAŞ ÇAY NAKLİYE VE YÜKLEME İHALESİ

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Of/Trabzon
 1- Müdürlüğümüz tarafından 19.700.000-Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Of/Trabzon
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14/04/2015 günü saat 14oo’e kadar Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğü/Of/Trabzon adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Çamlı Çay Fabrikası Müdürlüğü/Of/Trabzon adresinde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir. 

AMBARLIK ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI YAŞ ÇAY YÜKLEME ve NAKLİYE İHALESİ

İhale Tarihi : 15.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
                                                                 ÇAYKUR
                     Ambarlık Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Ambarlık Köyü / RİZE
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 15100Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Ambarlık Çay Fabrikası Müdürlüğü / Ambarlık Köyü / RİZE
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 15.04.2015 Çarşamba günü saat 14oo’e Kadar Ambarlık Çay Fabrikası Ambarlık Köyü /RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9- İhale Ambarlık Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

MELYAT ÇAY FABRİKASI 2015 YILI YAŞ ÇAY NAKLİYE VE YÜKLEME İHALESİ

İhale Tarihi : 13.4.2015 00:00:00
                         YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR.
Melyat Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Merdivenli Köyü 53300Pazar /RİZE
     
1-Müdürlüğümüz tarafından  22.000.000 kg yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi %20 artar –azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve ihale yönetmeliğimizin 9.maddesi kapsamında,açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2-Bu işe ait şartnameler ,aşağıdaki adresten 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir.Melyat Çay Fabrikası Müdürlüğü/Merdivenli Köyü 53300 Pazar/ RİZE
3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektupları en geç 13/04/2015 Pazartesi günü saat 14.00’e kadar Melyat Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu Melyat Çay Fabrikası Müdürlüğü /Merdivenli Köyü 53300 Pazar/ RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir.Teklif mektupları  aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
             4-Postada meydana gelen gecikmeler ile,telgraf,teleks ve faks ile yapılan müracaatlar kabul edilmez.
                5-Alternatif teklifler kabul edilmez.
            6-Kısmı teklif kabul edilmez.Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
            7-Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
             8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az %3’ oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
            9-İhale Melyat Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
            10-Teşekkülümüz bu ihalede ,ceza ve yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.
Karaca Çay Fabrikası Müdürlüğü

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Karaca Çay Fabrikası Müdürlüğü- Of /TRABZON
1- Müdürlüğümüz tarafından 17.100.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Karaca Çay Fabrikası Müdürlüğü Pınaraltı Mahallesi Of /TRABZON
3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 günü saat 14oo?e kadar Karaca Çay Fabrikası Müdürlüğü Pınaraltı Mahallesi Of /TRABZON adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır.
4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır.
9- İhale Karaca Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir

CAMİDAĞI ÇAY FABRİKASI YAŞ ÇAY NAKLİYE VE YÜKLEME İHALESİ İLANI

İhale Tarihi : 21.4.2015 00:00:00
                           
YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Camidağı Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden  Dörtyol/Rize
 
1- Müdürlüğümüz tarafından 14.200.000.Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi %   20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Camidağı Çay Fabrikası Müdürlüğü/  Dörtyol/Rize
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 21.04.2015 Salı günü saat 14oo’e kadar Camidağı Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden  Dörtyol/Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Camidağı Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir.  
Çay-Kur Kirazlık Çay Fabrikası Yaş Çay Yükleme ve Nakliye Hizmet Alım işi
İhale Tarihi : 9.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR Kirazlık Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden   Pazar / RİZE
 1- Müdürlüğümüz tarafından 17.700.000 Kg. Yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 TL. Bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Kirazlık Çay Fabrikası Müdürlüğü Kirazlık Mah. Liman Cad. No : 14   Pazar / RİZE
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 09.04.2015 Perşembe günü saat 14oo’e kadar Kirazlık Çay Fabrikası Müdürlüğü adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Kirazlık Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.  
Çaykur Çiftlik Çay Fabrikası 2015 yılı Yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alımı ihalesi

İhale Tarihi : 15.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
                                                  ÇAYKUR  
                                         
ÇİFTLİK ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜNDEN  -İyidere/RİZE
 
1-Müdürlüğümüz tarafından toplam 5.400.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi        % 20 artar-azalır opsiyonlu  olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında, açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50 TL. bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir.
      Çiftlik Çay fabrikası Müdürlüğü/B.Çiftlikköyü/İyidere/RİZE
3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç  15 Nisan 2015 Çarşamba günü saat 14.00’e kadar Çiftlik Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu  B.Çiftlikköyü/İyidere/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilemez..
 6- Kısmi teklif kabul edilemez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8- Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3’oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin  KDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınır.
9-  İhale, Çiftlik Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir.

TİREBOLU ÇAY FABRİKASI 2015 YILI YAŞ ÇAY NAKLİYE VE YÜKLEME İHALESİ

İhale Tarihi : 13.4.2015 00:00:00

TİREBOLU ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR ÇAYKUR Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden-Tirebolu/GİRESUN 1- Müdürlüğümüz tarafından 12.100.000 Kg yaş çay nakliye ve 4.000.000 kg yaş çay yükleme işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile yaptırılacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. a) Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğü Körliman Mah Tirebolu/GİRESUN 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 13.04.2015 günü saat 14oo?e kadar Tirebolu Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğü Tirebolu/GİRESUN adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5-Alternatif teklifler kabul edilemez. 6-İhale Kısmi teklife kapalı olup, Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.. 8-Teklif edilen KDV hariç toplam bedelin en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Tirebolu Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

AŞIKLAR ÇAY FABRİKASINDAN

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR ÇAYKUR Aşıklar Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden Çayeli-RİZE 1- Müdürlüğümüz tarafından 16.000.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Aşıklar Çay Fabrikası Müdürlüğü Çayeli-RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 Salı günü saat 14oo?e kadar Aşıklar Çay Fabrikası Müdürlüğü Evrak Kayıt Bürosu adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Aşıklar Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

BÖLÜMLÜ ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ´NDEN

İhale Tarihi : 13.4.2015 00:00:00
 
YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Bölümlü Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Of/TRABZON
 
1.  Müdürlüğümüz tarafından 16.401.000 Kg. yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
2.  Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 TL. bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Bölümlü Çay Fabrikası Müdürlüğü/Bölümlü Mah. Mithatpaşa Küme Evleri No:2 61570 Of/TRABZON
3.   İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 13.Nisan.2015 Pazartesi günü saat 14:00’e kadar Bölümlü Çay Fabrikası Müdürlüğü Bölümlü Mah. Mithatpaşa Küme Evleri No:2 61570 Of/TRABZON  adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14:00’de açılacaktır.
4.   Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
5.   Alternatif teklifler kabul edilmez.
6. Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
7.  Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
8. Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
9.    İhale Bölümlü Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10. Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir.
Gündoğdu Çay Fabrikası Müdürlüğünden Yaş Çay Nakliye ve Yükleme İhalesi Yaptırılacaktır.

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR Gündoğdu Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden-Hamidiye Mah.Yoldanaltı No :22-(53800)-Gündoğdu/RİZE
 1- Müdürlüğümüz tarafından 10.000.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.Gündoğdu Çay Fabrikası Müdürlüğü, Hamidiye Mah.Yoldanaltı No :22-(53800)-Gündoğdu/RİZE
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 Salı günü saat 14oo’e kadar Hamidiye Mah.Yoldanaltı No :22-(53800)-Gündoğdu/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Gündoğdu Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir. 

ARDEŞEN ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜNDEN YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İŞİ İHALESİ

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ÇAYKUR Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden Ardeşen/RİZE 1- Müdürlüğümüz tarafından 50 600 000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğü/Ardeşen-/RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 günü saat 14oo?e kadar Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğü Ardeşen/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ÇAYKUR Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden Ardeşen/RİZE 1- Müdürlüğümüz tarafından 50 600 000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğü/Ardeşen/RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015 günü saat 14oo?e kadar Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğü Ardeşen/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- İhale kısmı teklife kapalı olup, nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Ardeşen Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

BÜYÜKKÖY ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İHALESİ

İhale Tarihi : 10.4.2015 00:00:00
YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

Çaykur Büyükköy Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden Çaycılar Mah. Küme Evler No.134/Çayeli/RİZE 1- Müdürlüğümüz tarafından 10.500.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Çaykur Büyükköy Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Çaycılar Mah. Küme Evler No.134/Çayeli/RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 10.04.2015 CUMA günü saat 14oo?e kadar Büyükköy Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Çaycılar Mah. Küme Evler No.134/Çayeli/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Çaykur Büyükköy Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

KALKANDERE ÇAY FABRİKASI YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İHALESİ

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00
 
YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ÇAYKUR Kalkandere Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden / Kalkandere/RİZE
1- Müdürlüğümüz tarafından 13.200.000 Kg. yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Kalkandere Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Kalkandere/RİZE
3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14 Nisan 2015 günü saat 14oo?e kadar Kalkandere Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu ? Kalkandere/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır.
4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6 sı oranında kesin teminat alınır.
9- İhale Kalkandere Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

ARAKLI ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜNCE YAŞ ÇAY NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İhale Tarihi : 16.4.2015 00:00:00
 
YAŞ ÇAY NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Araklı Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden Araklı/TRABZON
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 10.500  Kg.yaş çay nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Araklı Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Yolgören mahallesi Cumhuriyet Caddesi no:48/A   Araklı/TRAZBON
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 16 Nisan 2015 Perşembe  günü saat 14oo’e kadar Araklı Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Yolgören mahallesi Cumhuriyet Caddesi no:48/A   Araklı/TRAZBON
 adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Sadece Nakliye işi için teklif verilecektir.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9- İhale Araklı Çay Fabrikası Müdürlüğünde  yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.
Güneysu Ulucami Çay Fabrikası Müdürlüğünden


İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00
 
YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR.
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 27.500.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Güneysu Ulucami Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Ulucami Mah.Atatürk Cad.No:37 53350 Güneysu/Rize
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14 Nisan 2015 Salı  günü saat 14.00’e kadar Güneysu Ulucami Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Ulucami Mah.Atatürk Cad.No:37 53350 Güneysu/Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9- İhale Güneysu Ulucami Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İhale Tarihi : 16.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR

ÇAYKUR ZİHNİDERİN Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden / RİZE 1- Müdürlüğümüz tarafından 9.200.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 TL. bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. ZİHNİDERİN Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Boğaz mah. / Merkez- RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 16.04.2015 günü saat 14oo?e kadar ZİHNİDERİN ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale ZİNİDERİN Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

CUMHURİYET ÇAY FABRİKASI 2015 YILI YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ

İhale Tarihi : 16.4.2015 00:00:00

Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden ? Taşlıdere Sahilyolu Cad. No:68 Merkez/RİZE 1- Müdürlüğümüz tarafından 11.100.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 TL bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Taşlıdere Sahilyolu Cad. No:68 Merkez/RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 16/04/2015 Perşembe günü saat 14:oo?e kadar Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğü Taşlıdere Sahilyolu Cad. No:68 Merkez/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14:oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Cumhuriyet Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

PAZAR ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ İHALESİ

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00
 YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Pazar  Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden     Pazar / RİZE
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 17.900.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Pazar Çay Fabrikası Müdürlüğü  Kirazlık Mah. Pazar / RİZE
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14/ 04/ 2015 günü saat 14oo’e kadar Pazar Çay Fabrikası Müdürlüğü Kirazlık Mahallesi Pazar /RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Pazar Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir. 

IŞIKLI ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ 2015 YILI YAŞ ÇAY NAKLİYE VE YÜKLEME HİZMET ALIM İŞİ İHALESİ

İhale Tarihi : 15.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR ÇAYKUR Işıklı Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden Ardeşen/RZE 1- Müdürlüğümüz tarafından 11.300.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir. Işıklı Çay Fabrikası Müdürlüğü/ Ardeşen/RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 15.04.2015 günü saat 14oo?e kadar Işıklı Çay Fabrikası Müdürlüğü Ardeşen/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5- Alternatif teklifler kabul edilmez. 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Işıklı Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

ÇAYELİ ÇAY FABRİKASI 2015 YILI YÜKLEME VE NAKLİYE İHALESİ

İhale Tarihi : 15.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR. ÇAYKUR Çayeli Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden-Çayeli/RİZE 1- Müdürlüğümüz tarafından toplam 19.100.000 kg Yaş Çay Yükleme ve Nakliye Hizmet Alım işi %20 artırır ?azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9?uncu maddesi kapsamında, açık ihale usulü ile yaptırılacaktır. 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir. a-Çaykur Çayeli Çay Fabrikası Müdürlüğü /ÇAYELİ / RİZE 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 15.04.2015 Çarşamba günü saat 14:00?e kadar Çaykur Çayeli Çay Fabrikası adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00?de açılacaktır. 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5-Alternatif teklifler kabul edilmez. 6-Kısmi Teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8- Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9- İhale Çaykur Çayeli Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10-Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.
Arhavi Çay Fabrikası 2015 Yılı yaş çay nakliye ve yükleme ihalesi

İhale Tarihi : 16.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR.

Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden-Arhavi/Artvin 1-Müdürlüğümüz tarafından toplam 21.500.000.Kg. Yaş Çay Yükleme ve Nakliye işi %20artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmenliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında, Açık İhale usulü ile yaptırılacaktır. 2-Bu işe ait şartnameler,aşağıdaki adresten 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir. a)Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğü/Arhavi adresinden temin edilebilir. 3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif Mektuplarını en geç 16/04/2015 günü saat 14.00?e kadar Arhavi Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu Arhavi adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00?de açılacaktır. 4-Postada meydana gelen gecikmeler ile,telgraf ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5-İstekliler tekliflerinde istenen normlarda tek fiyat vereceklerdir. 6-Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 7-İstekliler teklif edilen KDV hariç toplam bedelin % 3?ünden az olmamak üzere geçici teminat vereceklerdir.Kesin teminat,ihale sonucuna göre yapılan sözleşme bedeli üzerinden % 6 oranında alınır. 8-İstekliler bu ihalede yükleme işine ayrı nakliye işine ayrı teklif vereceklerdir. 9-İhale Arhavi Çay Fabrikası Müdürlüğü?nde yapılacaktır. 10-Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,Satınalma ve İhale Yönetmenliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

ORTAPAZAR ÇAY FABRİKASI 2015 YILI YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İHALESİ

İhale Tarihi : 15.4.2015 00:00:00
 YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR.
Ortapazar Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden- Ortapazar / RİZE
1-Müdürlüğümüz tarafından toplam 10.000  ton. Yaş çay yükleme ve nakliye işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9’uncu maddesi kapsamında, açık ihale usulü ile satın alınacaktır.
2-Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir. Ortapazar Çay Fabrikası Müdürlüğü/ RİZE
3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 15.04.2015 günü saat 14.00’e kadar Ortapazar Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu- Rize adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14.00’de açılacaktır.
4-Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faksla yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
5-Alternatif teklifler kabul edilmez.
6-Kısmi teklifler kabul edilmez.
7-Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç % 6’sı oranında kesin teminat alınır.
9-İhale Ortapazar Çay Fabrikası Müdürlüğü’nde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’na tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

KEMALPAŞA ÇAY FABRİKASI MÜDÜRLÜĞÜ YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE İHALESİ

İhale Tarihi : 13.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR.

ÇAYKUR Kemalpaşa Çay Fabrikası Müdürlüğü nden Kemalpaşa-Hopa-Artvin 1. Müdürlüğümüz tarafından 16.050.000 Kg. yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2. Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50,00 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir. Çaykur Kemalpaşa Çay Fabrikası Müdürlüğü Uzunyalı Mahallesi Atatürk Bulvarı No: 65 Kemalpaşa-Hopa-Artvin 3. İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dahilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 13.04.2015 günü saat 14:00 e kadar Kemalpaşa Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu Kemalpaşa-Hopa adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14:00 de açılacaktır. 4. Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5. Alternatif teklifler kabul edilmez. 6. Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler Yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7. Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8. Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç % 6 sı oranında kesin teminat alınır. 9. İhale Kemalpaşa Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10. Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

Salarha Çay Fabrikası 2015 Yılı Nakliye ve Yükleme İhalesi

İhale Tarihi : 16.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME ve NAKLİYE İŞİ YAPTIRILACAKTIR.

Salarha Çay Fabrikası Müdürlüğü?nden Çaykent/RİZE 1-Müdürlüğümüz tarafından toplam 17.000.000 Kg. yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi %20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık ihale usulü ile satın alınacaktır. 2-Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50 TL bedelle tahsil fişi karşılığında temin edilebilir. a-Salarha Çay Fabrikası Müdürlüğü/Çaykent/RİZE 3-İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektupları en geç 16.04.2015 günü saat 14:00?e kadar Salarha Çay Fabrikası Evrak Kayıt Bürosu Çaykent/RİZE adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir.Teklif mektupları aynı gün saat 14:00?de açılacaktır. 4-Postada meydana gelen gecikmeler ile, telgraf,teleks ve faks?la yapılacak müracaatlar kabul edilmez. 5-Alternatif teklifler kabul edilmez. 6-Kısmı teklif kabul edilmez.Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır. 7-Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır. 8Teklif edilen bedelin KDV hariç en az %3 oranında geçici teminat,yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6?sı oranında kesin teminat alınır. 9-İhale Salarha Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır. 10-Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve yasaklama hükümleri hariç 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen yapıp yapmamakta serbesttir.

Selimiye Çay Fabrikası Müdürlüğü 2015 yılı yaş çay yükleme ve nakliye ihalesi

İhale Tarihi : 14.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR
Selimiye Çay Fabrikası Müdürlüğü
 
 1- Müdürlüğümüz tarafından 12.500.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.
Selimiye Çay Fabrikası Müdürlüğü/Selimiye Köyü – Merkez / Rize
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 14.04.2015  günü saat 14oo’e kadar Selimiye Çay Fabrikası Müdürlüğü  adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 14oo’de açılacaktır.
 4- Posta, telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale  Selimiye Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir. 

Yaşçay nakliye ve yükleme ihalesi
İhale Tarihi : 15.4.2015 00:00:00

YAŞ ÇAY YÜKLEME VE NAKLİYE HİZMET ALIM İŞİ YAPTIRILACAKTIR
ÇAYKUR     Kalecik Çay Fabrikası Müdürlüğü’nden  İyidere/Rize
 1- Müdürlüğümüz tarafından 13.000.000 Kg.yaş çay yükleme ve nakliye hizmet alım işi % 20 artar-azalır opsiyonlu olarak Satınalma ve İhale Yönetmeliğimizin 9 uncu maddesi kapsamında açık  ihale usulü ile satın alınacaktır.
 2- Bu işe ait şartnameler, aşağıdaki adresten 50.00 Tl.bedelle tahsil fişi karşılığından temin edilebilir.Kalecik Çay Fabrikası Müdürlüğü/ İyidere/Rize
 3- İhaleye katılmak isteyen isteklilerin idari ve teknik şartname esasları dâhilinde hazırlayacakları teklif mektuplarını en geç 16.04.2015 günü saat 10.00’e kadar Kalecik Çay Fabrikası Kalecik Köyü İyidere-Rize  adresinde bulunacak şekilde elden vermeleri veya posta ile göndermeleri gerekmektedir. Teklif mektupları aynı gün saat 10.00’da açılacaktır.
 4- Postada meydana gelen gecikmeler ile telgraf, teleks ve faks’la yapılacak müracaatlar kabul edilmez.
 5- Alternatif teklifler kabul edilmez.
 6- Kısmı teklif kabul edilmez. Nakliye işine teklif verenler yükleme işine de teklif vermek zorundadır.
 7- Verilen tekliflerdeki fiyat geçerlilik süresi (opsiyon) ihale tarihinden sonra en az 40 gün olmalıdır.
 8-Teklif edilen bedelin KDV hariç en az % 3 oranında geçici teminat, yapılacak sözleşme bedelinin KDV hariç %6’sı oranında kesin teminat alınır.
 9-  İhale Kalecik Çay Fabrikası Müdürlüğünde yapılacaktır.
10- Teşekkülümüz bu ihalede, ceza ve ihalelerden yasaklama hükümleri hariç  4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp,  Satınalma ve İhale Yönetmeliğimiz hükümlerince ihaleyi tamamen veya kısmen  yapıp yapmamakta serbesttir. 

İLGİLİ HABERLERİMİZ

Mevsimlik İşçi Alımlarında Çaykur Bu Yanlıştan Dönmeli Aksi Halde…

Bu Bir Fiyaskodur Sütlüoğlu İstifa Etmelidir

Çaykur İşçi Alımları KPSS ile Yapılacak

Çaykur Genel Müdürü Sütlüoğlu Yeşil Işık Alamayınca İstifadan Vazgeçti

Sütlüoğlu, Çaykur'a İşçi Alımlarını Eline, Gözüne, Yüzüne Bulaştırdı

Rizeliler İşkur'a Hücum Etti

Çaykur Genel Müdürü’nden Üzen Açıklama

ÇAYKUR'un 3500 Mevsimlik İşçi Alımı Detayları

Çaykur’dan Hayal Kırıklığı Yaratan Mesaj!

İŞKUR’dan Çaykur İşçi Alım Duyurusu

Çaykur, 3500 İşçi Alacak