Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

Destek Olalım

Destek Olalım

En son yapılan transferler Sercan ve Eren'nin takıma katılımıyla ve ikinci yarı Depetris'in oyuna girmesiyle altı yeni transferin bir arada oynadığı bir tavşanlı linyit maçını izledik

Geçen hafta kaybedilen Adanademir maçında yapılmayan istek mücadele isabetli son paslar ve gol vuruşları bu maçta istenilen düzeyde olduğundan galibiyet kaçınılmaz oldu ve şunuda unutmamak lazım. Cernat gibi bir futbolcun varsa bazı şeyler kolaylaşıyor. Örnek asistleri ve gol vuruşları ptt 1. liginde böyle bir futbolcuya sahip olduğumuzdan kendimizi şanslı görüyorum.

Maça gelince Rizespor maçta etkili futbol oynamadı tavşanlı linyitin pas yüzdesi gol pozisyonları bizden yüksekti. Ama yeni kurulan bir takıma biraz zaman gerek. Futbolcular daha birbirlerini yeni tanımakta zamanla daha iyi futbol oynayacaklar ve daha iyi bir takım olacaklar. Depetris'e gelince. Şu anda Rizespor'un oyun formatına göre  özellikleri uyan bir santrafor. Ben Depetrisin bundan sonrada gollerine devam edeceğini ve başarılı olacağını düşünüyorum.

Önümüzde kritik maçlar var. Bu hafta oynayacağımız Göztepe, deplasmanda Samsun içeride bolu maçı bu maçlarda alacağımız 7 veya 9 puan bizi hedefledigimiz yere götürecektir. Bu 3 maç bizim için önemli maçlardır. Takımın Mustafa Denizli ile yakalamış oldugu bir hava vardır bize yani taraftarlara düşen takımın yakalamış olduğu havaya yardımcı olmak ne yapabiliriz türbinleri doldurup 90 dakika takıma sahip çıkıp destek vermeliyiz ve rizesporun başarısına ortak olmalıyız.          

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Osman ÖKSÜZ Arşivi