Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

TAM ZAMANI

TAM ZAMANI

Yeni bir sezon, yine hüsran... Teknik direktör Engin Korukır ayrılmış. Kulüpte ne olacağı belli değil. Herkes yeni bir hocayla ve ara transferde yapılacak takviyelerle şampiyonluk hayalleri peşinde. Yönetim geçen yıllarda oldugu gibi yine başarısız.

Bende soruyorum ne duruyorsunuz, ne düşünüyorsunuz? Kendi özüne, kendi alt yapısına dönmenin tam zamanı diyorum. Bu saatten sonra bu takıma hangi teknik direktör alsanız ve ara transferde hangi futbolcuyu alsanız yine başarısız olacaksınız. 70'li yıllardaki Trabzonspor'u hatırlayalım. Şimdiki barcelonaya bakalım. Hep alt yapıdan gelen futbolcular bence asıl başarı budur. Alt yapıdaki hocalara Mehmet Karaca önderliğinde şans verilmeli onlara güvenilmeli diyorum. Bu arada biran önce Rizeliye söz verilen modern alt yapı tesislerinin yapmalarını istiyoruz. Rizespor'u kurtaracak bu tesisler ve orada yetişecek futbolculardır.

Kimse bu halkı kandırmasın. Rizespor'u sevenleri ümitlendirmesin.

Bu takım bu puanları iyi futbol oynayarak almadı. Birkaç futbolcunun çabasıyla aldı. Onlar olmadığında da takımın halini gördük. Birde herkes ara transfere bel bağlamış. Ara transfer demek eksik olan yerlere gerekli futbolcu almak demek. Malesef yıllardır Rizespor ara transferde zararlı kulüp çıktı. Açıkcası ben ara transfere karşıyım. Futbolcunun buraya gelmesi kısa zamanda adapte olması ve başarılı olması zordur.

Yönetim başını önüne koyması halka kulak vermesi hatalardan dönmesi dileğiyle önce altyapı....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
11 Yorum
Osman ÖKSÜZ Arşivi