Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

HOCA DEGİŞİMİ

HOCA DEGİŞİMİ

Soğuk bir hava seyirci az, şampiyonluktan kopmuş bir havada maç başladı. 6 hafta galibiyet alamamanın getirdiği bir streste vardı. İlk kez orta sahada cumali hassan ve şahinali birlikte oynadı. Bence Mehmet Ali Hocanın bunu yapmasının sebebi orta sahadaki mücadeleyi arttırarak topa daha fazla sahip olmaktı. Bundada başarılı oldu

Orta sahayı kalabalık tutarak kontrataklarla Cenk Ahmet ve Çağrı'yla pozisyon bulup gol atmaktı. Nihayetinde rakip defansın hatasıda olsa golü bulduk. Defansta ise rakibin tehlikeli futbolcularını kilitleyip rakibin pozisyon bulmalarını engellediler. Ufak tefek hataların dışında defansta görevini yaptı. 90 dakika boyunca Rizespor belki etkili bir futbol oynamadı. Ama mücadele olarak sahada herşeylerini veren futbolcular vardı.

Bunuda başaran başta teknik direktör Mehmet Ali Karaca ve futbolcuları tebrik ediyorum.

Birde Mustafa Denizli konusuna değinmek istiyorum. Mustafa Denizli Türkiye'nin en iyi teknik direktörlerinden biridir. Mustafa Denizli'nin Rizespor'a gelmesi Rizespor için bir onurdur. Yalnız Mustafa Denizli Rizespor'a geldiginde, Rizespor'un öz çocukları göz ardı edilmemelidir. Birde maddi olarak çok büyük paralar harcanmamalı dikkatli olunmalıdır. Çünkü şampiyonluğun garantisi yoktur. Başarısızlıkta ise bu harcanan meblalar kulubü büyük zararlara ve iflasa sürebilir. Devre arası transferinde çok dikkatli davranılmalı. Eksik olan yerleri belirleyip nokta transferler yapılmalıdır. Hazır oynayan futbolcular alınmalıdır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Osman ÖKSÜZ Arşivi