Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

HERŞEY AYNI GİBİ

HERŞEY AYNI GİBİ

Sezona Gaziantep belediye galibiyeti ve Adanademir deplasmanından alınan beraberlikle başladık. İki maçta 4 puan aslında iyi puan ama eksiklerimiz devam etmekte geçen sezon takımla ilgili sorunlarımız vardı.

Neydi onlar

1. Çok gol yememiz

2. Birinci bölgeden yani defansta üçüncü bölgeye yani forvete pas yaparak değilde uzun şişirme toplarla çıkmamızdı.

Pekala değişen birşey varmı yok. Yine defansta aynı hataları yapmaktayız. Defansı geride kuruyoru. Adamlara yakın oynamıyoruz ve nihayetinde gol yemek alışkanlıgımız devam ediyor. Defansta uzun toplarla değilde, pas yaparak çıkmak topun bizde kalması anlamına geliyor.

İlerde jallow yine hareketli defansı boş koşularla sürekli rahatsız ediyo. Buda yanında oynayan Kalu'ya boş alan bırakıyor. Kalu'ya gelince iyi futbolcu hareketli toplara vuruşlar isabetli. İnşallah Rizespor'a faydalı olacak.

Şampiyonluğa giden bir takım bu eksiklerini gideremezse şampiyonluk biraz zor olur. Bu eksikleri görmekte hocanın yani Engin Korıkır'ın işi. Yoksa sıradan bir takım hedefi olmayan bir takım oluruz .

Birde geçen sezon alt yapıdan yetişen ve oynayan birkaç futbolcu vardı. Bu sezon alt yapıdan çıkıp 11'de oynayan futbolcu yok. Eğer alt yapıya güvenmiyorsak gençlerimize inanmıyorsak bu gençler nasıl futbolcu olacak, nasıl Rizespora faydalı olacak. Onlara inanıp takıma monte etmemiz lazım geleceğimiz onlardır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum
Osman ÖKSÜZ Arşivi