Osman ÖKSÜZ

Osman ÖKSÜZ

Mustafa Denizli'ye İnanalım

Mustafa Denizli'ye İnanalım

Mustafa Denizli ile bir maçı daha geride bıraktık. İlk haftada alınan 4-1'lik Gaziantep Belediye maçı bir ölçü olmadığını bu hafta Adanademirspor maçında gördük. Gaziantep belediye maçında iyi oynamadan alınan 4-1 galibiyet bize acaba dedirtmişti.

İyi bir kaleci, sağlam bir defans, çok koşan iyi mücadele eden ve hatlar arasında boşluk bırakmayan bir orta saha ve hücuma çabuk çıkan maça iyi konsantre olan bir Adanademirspor izledik.

Rizespor'a gelince orta sahada pas yüzdesi düşük mücadele gücü yüksek olan Cumali, Hassan ve Smakov'la başladık. İleride ise Cernat ve Cenk Ahmet'le gol aradık. Orta sahada pas alışverişini iyi yapan, oyunu hücuma taşıyan ve forvetteki futbolcuları gol pozisyonuna sokacak bir futbolcu olmadığından ilk yarı bizim adımıza golsüz geçti. İkinci yarı oyuna yeni transfer Depetris ve Çağrı girdi.

Mustafa Denizli ikinci yarıya biraz daha risk ettiysede istediğimiz pozisyonları ve golleri bulamadık ve maglup olduk. Tabiki mağlubiyetimizin sebeplerinden bazıları Mustafa Denizli'nin takımı çok iyi tanımaması ve takımın bazı bölgelerine transfer eksikliğidir.

İlk planda bu ligin 2 değerli futbolcusu Sercan ve Eren transfer edilmiştir. Bu futbolcular Rizespor'da başarılı olacaklardır. Yapılan transferler Oğuzhan, Sercan ve Eren genç ve ileriye dönük transferler Rizespor'un ilerisi için umut vericidir. Oynayacağımız Tavşanlı Linyit maçı zor bir maç olacaktır. Kmede kalma mücadelesi veren takımlarla deplasmanda oynanan maçlar herzaman zordur.

Ben Mustafa Denizli gibi tecrübeli bir teknik direktörün bu zorlukları kolayca aşabileceğini ve takımı hedefe yani şampiyonluğa götürecegine inanıyorum

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
4 Yorum
Osman ÖKSÜZ Arşivi