Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Almanya Gerçeği ve Meclis Kararı!...

Almanya Gerçeği ve Meclis Kararı!...

Değerli okurlarım,

Rahmetli Erkan Ocaklının yıllar önce Almanya’ya giden işçilerimiz için yazdığı ve bestelediği, Almanya’ya gitmeyen Anadolu halkının bu güzel parçadan az da olsa Almanya’yı tanıdığı:

Almanya acı vatan, Adama hiç gülmeyi; Nedendur hiç bilinmez, bazıları gelmeyi… 
Tam yedi seni oldu ,ne mektup var ne haber; Yuvayı beter ettun,sen de olasun beter.

Yıllar önce Almanya’nın ekonomik yönden Anadolu toplumuna faydalı olduğu ama bir kısım ailelerin de yıkılmasının da alt yapısını oluşturduğu gözden uzak değildir!..

Bildiğimiz Almanya, AB üyeleri içinde ekonomik yönden en güçlü olmasına rağmen, barındırdığı 7 ABD üssü ve 40.000 ABD askerleri ile adeta kuşatılmış durumdadır ve Mecliste toplantıya bile katılmayan Merkel, asla meclisine sahip değildir ki işte ispatını gördük...

Daha eskiye gidersek, 25.000 Alman subayının 1.Dünya savaşında Osmanlı ordusunda aktif olarak görev yaptığını düşünürsek, Ermeni tehcir olayını daha iyi anlarsınız sanırım!..

Unutmayalım ki, Enver Paşaya destek olan ve çil çil altınlar gönderen de Almanlardı!.

Almanyanın T.C. Devletine en çok muhtaç olduğu bir dönemde Alman meclisinin içindeki kanı bozuk Tük vekillerce ayaklarına kurşun sıkmasında, derin akılların olduğunu lkabul edelim ama bu arada Türk milleti olarak dünyada dostumuzun olmadığını da ne olur bilelim!..

Gerek ABD, gerek Fransa, Belçika ve ardından Almanya’nın bu icraatları ardından 20-30 yıl sonra bütün dünya Ermenileri adına toprak talebinde bulunacakları muhakkaktır ki T.C. Devletimi yönetenlerin geleceğe yönelik plânlarına karşı plânlarla gücümüzü göstermesi zamanının geldiği ve geçtiğini hatırlatmakta acilen fayda vardır!..

3.HAVA LİMANI ile Almanya’nın elindeki 150 milyar ERO’luk  rant, T.C.Devletinin yapmaya başladığı 3. hava limanı ile elimize geçeceğinden, haliyle Almanya etekleri tutuşmuştur. Zira YÜZ ELLİ MİLYAR ERO Devletimin YAP-İŞLET-DEVRET yöntemi ve sıfır sermaye ile kasasına geçecek ki, Elhamdülillah!.

Der Spiegel haftalık Alman dergisinin son sayısında:

-“R.Tayyip Erdoğan, Kanuniden sonra en güçlü LİDER’dir” diyorsa, lütfen dikkat diyorum!..

Almanya ile beraber kankaları chp genel başkanı Kemal Kılıçdar ve kriptoların Erdoğan’ı hedef yapmaları da yine bu üst aklın eseri olduğunu bilmeyen varsa, aklına şaşarım doğrusu!.

2015 mülteci olayı da derin bir plânın sonucudur ve bu derin güçler Almanya’ya:

-“Ekonomik yönden güçlüsün ama halen tasman elimizde, fazla ileri gitme, kulağın çekilir” tabirinden uzaktan kumanda ile Almanya’nın birilerince yönetildiği aşikâr ortaya çıkmıştır!..

Tüm bu gelişmeleri iyi değerlendirebilir T.C.Devleti inşallah bütün gelişmeleri kendi lehine doğru yönetmeye başlarsa,  şer gözüken bu tablo inşallah gelecekte hayra dönüşecektir!..

Hürmetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi