Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

MHP Kongresi Öncesi ve Sonrası

MHP Kongresi Öncesi ve Sonrası

MHP’nin yapılacak kongre öncesi olumsuz gelişmeleri dikkate alarak, kayyum ataması ile yapılacak kongrenin ülkücü camiaya hayırlı olmasını milletçe diliyoruz.

Türkiye Cumhuriyet Devletini 2002 yılından beri yönetimiyle ele alıp bu günlere taşıyan cumhuriyet tarihinin en başarılı hükümeti olan Recep Tayyip Erdoğanın Adalet ve kalkınma partisi, içindeki AKP'liler tarafından sistemli ve sinsi bir şekilde nasıl bugün tasfiye edilen kripto vekil ve başkanlarca bitirilmek istendiyse, MHP içindeki bir kısım kripto ruhlular da aynı şekilde şu anda halktan genel başkanları Devlet Bahçeliyi uzaklaştırıp, HDP ardından 4. parti yapmaları yetmiyormuş gibi, bir de Meral Akşener ve kurmay heyeti PARALEL diye hedef yapılıyorsa, Devlet Bahçeli de buna alet oluyorsa,  lütfen dikkatinizi çekerim!.

Yıllar önce 28 şubatın ardından korumasıyla RİZE TV şimdiki KAÇKAR TV'de misafir ettiğimiz, markette aldığım Elma ve portakalları beraberce yerken, ülke sorunlarını görüşürken, iki saati aşkın sohbet ettiğimiz İç işleri bakanlığı yapmış Meral Akşener  için şu anda yapılan demagojileri gereksiz görüyor, mangal gibi yürek taşıyan ondaki milli ruhu inşallah MHP Genel Başkanı seçildiğinde göreceğimiz muhakkaktır diyorum!.. 

Hele hele birleştirici, bütünleştirici bir şekilde MHP genel Başkan koltuğuna oturduğunda bu eleştirileri yapmak bence daha etiktir, sabredelim ve sonucu görelim diyorum. Rüzgâra göre yelken kullanıp, gaf yapmayalım, ülkemin sigortası mhp’yi yaralamayalım diyorum; ne dersiniz!

Nasıl ki kaptan köşküne gelip de fırtınalı havalardaki bilgi birikimi ve tecrübesiyle kaptanın tecrübesi ölçülürse, kaptan Devlet Bahçeli de ESMESEN GÜRLE misali süvari ve tayfalarıyla gemiyi son günlerde baştan kara yapmışsa, hele sabredin, şuraya kaç gün kaldı ki!. 

Ülkücü camianın bir kısmı yanında seçmen vatandaş halen şüphede iken, Başbuğ döneminde işe yarayan şu önemli slogan işe yaramıyorsa, kısa devre yok kimse diyemez artık değil mi!.

-KAPILMA HİÇ HAYALE, VER OYUNU ÜÇ HİLÂLE!.. Evet, MHP’ ye gönül vermiş, imanlı Ülkücü camia bugün MHP’ye oy verse, % 20-25 oy alması gereken MHP, vatan haini HDP adlı bir partinin gerisinde 4.parti olarak  “yerinde say, uyguladım marş” ve halen patinaj yapıyor ve 5.000 (beş bin) ülkücü şehitle başbuğun kemiklerini sızlatmaya devam ediyorsa, çok yazık !.

Türk-İslâm sentezli ÜLKÜCÜ camia son seçimlerde MHP gemisini küskün olarak terk etmiş ve başka limana gemisini demirlemişse, suçu kimde aramak gerektiğini takdir edeceğinize inanıyor ve bu onulmaz yaraya neşter vurmak zamanı geldi ve geçmektedir sanırım artık...

İbrahim Hakkı Hazretlerinin:

-“Mevlâm görelim neyler, neylerse güzel eyler”  tarihi sözüyle sabırla MHP kongresini pür dikkat takip edelim ve sonucun hayırlı olmasını Rabbimizden dileyelim gayri.

Hürmetlerimle…

02/06/2016

Abdulkadir İPEKOĞLU-Em.edb.öğretmeni-Rize

NOT: Uganda’da meşhur olan şu ata sözünü MHP kurmaylarına hediye ediyorum:

-“ ETİ ÇİĞNEYEN DİŞLER, ORTAK DİŞLERDİR!..” İktidarın yolu, birlikten geçer ama bu birlik ve beraberlik halen MHP’de sağlanmamış ve bölünme kapıda ise, ürkütücü tablo bu, acı be!.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi