Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Dinleyeceksin Ağayı, Alacaksın Duayı!..

Dinleyeceksin Ağayı, Alacaksın Duayı!..

Destan yaratmaktan destan yazmaya fırsat bulamayan şanlı bir ecdadın torunları olarak ufuklarımızın kararmaya başladığı 2002-2003 yıllarında bir Hızır gibi yetişip; batmakta olan Anadolu gemisinin kaptan köşküne geçerek dümeni ölesiye eline alan  R.Tayyip Erdoğan ve kurmaylarına milletçe her zaman müteşekkiriz, Allah razı olsun…

Konya Taşkentten-Başkent Ankara’ya kurduğu köprüyle önce Dış İşleri Bakanı ve ardından T.C. Başbakanlığına teklif edilen ve sonunda Başbakan olan; Anadolu ve Ak Partiyle  kurduğu mükemmel dostluk köprüsü; yurt dışındaki üstün başarısıyla Başbakan Ahmet Davutoğlu her zaman gönüllerde yaşayacaktır.

Adalet ve Kalkınma Partisi içindeki paralel kripto ruhlu AKP’lilerin varlığı dün olduğu gibi bugün de vardır ve var olmaya devam ederken; köprüden geçerken AT DEĞİŞTİRİLMEZ ata sözü ortada olmasına rağmen, siyaseti temelden bilmeyen ve süper bir bilim adamı olan Davutoğlunun siyasete aşinası asla unutulmaz!..

Bugüne kadar Anadolu halkı milletvekilinden ziyade R.Tayyip Erdoğana verdiği destek ortada iken, bana kalırsa R.Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanımız ağamızı bazı konularda  kale almamış olacak ki, YA DİNLEYECEKSİN-YA İNLEYECEKSİN ata sözü tahakkuk etmiş ve kendisini seçen irade R.Tayyip Erdoğan ise, aynı irade tarafından dinlenmesine fayda mülahaza edilmiş ve istifası istenmiştir sanırım!..

Partiler de tıpkı canlı varlıklardır ve kendilerini yenilemek zorundadırlar. Aksi halde siyaset mezarlığına yerlerini alan son yılların başta ANAP olmak üzere tüm partilerinin durumunu Adalet ve Kalkınma Partisinin düşmemesi için siyaseti İNCE ELEYİP SIK DOKUMAZ ZORUNDADIR Erdoğan ve kurmayları, yoksa çöküş çok feci olur sanırım ki, Davut oğlunun kongreye gitme kararı büyük ihtimalle bunun sonucu!.

Adalet ve Kalkınma Partisinin son 14 yıldır başarısına başarı katmasının altında muhakkak görünen ve görünmez manevi güçlerin de etkisi vardır ki; inşallah şu sıkıntılı günlerde meydana gelen bu doğum, kutsal doğumlar arasına girer ve cennet ülkem ve aziz milletin sıkıntı çekmez inşallah.. Zira gelecek günler çok şeye gebedir de, bekleyelim ve görelim!..

Kaderin üstünde bir kader varsa, inşallah bu gelişmeler hayırlı olacak ve ardından ülkemizde kaos çıkarmak isteyenlerin şer plânları her zaman geri itilecektir inşallah; yeter ki birlik-beraberlik ve kardeşliğimizi koruyalım ama tekrar söylüyorum ki, Ak Parti saflarında seçmenin ikazlarına yöneticilerin vurdumduymaz oluşları sonucu paral kriptoların da en kısa zamanda temizlenmelerini bu millet acilen beklemekte!..

Emir komuta zinciri içinde ahh keşke emir komuta zincirine eksiksiz uyulsaydı ama heyhat ki, bu günleri yaşamak zorunda kaldık, keşke ağa dinlenseydi ve kalmasaydık diyorum!..

Hürmetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi