Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Devlet Başkanımız R.Tayyip Erdoğan'a

Devlet Başkanımız R.Tayyip Erdoğan'a

Sevgili Cumhurbaşkanımız, değerli kardeşimiz!..

Türk-İslâm âleminin tek ümidi güçlü T.C.Devleti ve güçlü lider olan ve müthiş sevgiyle yüreklere dolan sizler R.Tayyip ERDOĞANSINIZ!..

Son 15 Temmuz işgali ardından ülkemiz büyü bir badireyi önce Rabbimiz, ardından Halkımız ve sizlerin dik duruşuyla atlattı ama SU UYUR-DÜŞMAN UYUMAZ ata sözünden hareketle bu KÜFFAR âlemi uyumuyor ve sizleri bir fırsatını bulup yok etmek için kolları sıvamıştır iyi bilelim!..

Bu vesileyle lütfen sizlere dostça ve kardeşçe önerim:

1-Zorunlu olmadıkça, fazla yurt içi gezintilere çıkmayınız!..

2-Bilhassa Camilerdeki yakınlarınız da olsa cenazelere katılmayınız..AYI İNİNDE AVLANIR ata sözünden hareketle gerek CENAZE NAMAZLARI ve gerekse CUMA namazlarınızda lütfen ama lütfen çok dikkatli olunuz, çünkü paralel u yu mu yor!..

3-DEVEYİ SAĞLAM BAĞLA-ARDINDAN TEVEKKÜL ET kutsal sözü uyarınca lütfen İNCE ELEYİP-SIK DOKUYARAK korumalarınızı kişiliği net ve mert, gözü pek sadık insanlardan seçerek tedbiri elden bırakmayınız!..

4-Tüm dost bildik PARALEL ve KÜFFAR âleminin size ve cennet ülkemize karşı birlik yaptığı bir ortamda sizlerin başına bir hal gelmesi durumunda şu ülkemin ne hale geleceğini sizleri yürekten seven bir kardeşiniz olarak asla düşünmek bile istemediği iyi biliniz, Rabbime yürekten teslim olurken bu dostça önerilerimizi de lütfen zorunlu olarak YA DİNLEYECEK-YA İNLEYECEKSİNİZ sözüyle kulağınıza küpe yapınız…

Zira siz bize yüce Rabbimin bir emanetisiniz de!..

DOST ACI SÖYLER-FAKAT TATLI SÖYLE ata sözünden hareketle sözlerimi lütfen dikkate alınız, iç ve dış gezilerinizde kesinlikle koruma tedbirlerinizi her geçen gün artırmanız halinde yüce Rabbim ve halkımız sizden çok daha memnun olacaktır!..

Unutmamak gerekir ki bir ata sözünde:

-Bir çividen bir nal,

-Bir nal’dan bir at,

-Bir attan, bir padişah;

-Bir padişahtan, bir DEVLET elden gider sevgili Devlet Başkanım!..

Yüce Rabbim sizleri HAFIZ sıfatıyla bugüne kadar koruduğu gibi bundan sonra da koruyarak İTTİHAD-I İSLÂM=İSLÂM PAKTINI gerçekleştirmenizi nasip ve müyesser eylesin dileklerimle, Kurban bayramınız mübarek olsun.

……………………….

17/09/2016

Abdulkadir İPEKOĞLU-Em.edb.öğretmeni-Rize

NOT: Bu akşam gördüğüm bir rüya üzerine bu yazımı kaleme almak zorunda kaldım!.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi