Ali KÖROĞLU

Ali KÖROĞLU

Olay53 Size Daha Yakın

Olay53 Size Daha Yakın

Merhaba...
Olaysız haber olmaz sloganıyla yola çıkalı tam 1539 gün oldu.  İyisiyle kötüsüyle kısıtlı imkanlarla Rize’nin En çok tıklanan ve okunan Haber sitesi olduk. Kolay değil Rize’de Günde 12.000 okur sayısına ulaşmak. Öncelikle bize bu onuru tattıran tüm okuyucularımıza teşekkür ederiz. Bugüne kadar hep sessiz kaldık. Ama okuyucularımızdan gelen seslere, arkamızdan dönen senaryolara ve haksızlıklara dur demek için sessizliğimizi bozacağız.

Siteyi kurduğumuz ilk yıllarda, nasıl olsa Rize’de site çok. Bunlar da 2 günde kapatır gider mantığıyla hareket edildi. İnternet haber sitemizi Masa başı haberciliği adı altına karalamaya, haksız ithamlarla şevkimizi kırmaya çalışıldı. Ama hüsrana uğradılar! Yeri geldi karalama, yeri geldi iftiralara maruz kaldık; Ama yılmadık.  Aksine bu hareketler bizi daha da kamçıladı. Dostumuzu da, dost görünüpde kuyumuzu kazmaya çalışanları da gördük. Sektörün ne kadar nankör olduğunu ilişkilerin menfaate dayalı olduğunu, iki gülücükle farklı menfaatlar arandığını ve herkesin farklı çıkarlar peşinde koştuğunu gördük...

Okuyucularımızın, Yerel Gazetelerin ve bizi beğenmeyenlerin haber kaynağı olduk. (Haberlerimizi kullananlardan tek isteğimiz emeğimize saygı gösteririp kaynak belirtilmesi) Kimseye sırtımızı dönmedik. Kimseyi de hançerlemedik. Tehditlere ve iftiralara boyun eğmedik. Her gün yüzlerce olumlu ve olumsuz yorumlar alıyoruz. Herkesi memnun etmenin zor olduğunu biliyoruz. Yayınlanan yorumlardan dolayı mahkeme süreciyle de uğraşıyoruz. Ama  adaletten yana korkumuz yok. Yapılan her hatanın cezasını ödemeye hazırız. Adalete boynumuz kıldan ince ama Haksızlığa hayır...

Daha önce Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği üyesiydik. Ama bu derneğin bizi temsil etmediğini ve farklı çıkar ilişkileri olduğundan dolayı üyeliğimizi sona erdirdik. Nitekim bu dernekte ismin ağırlığından kurtarmak için isim değişikliği yaparak yeni oluşuma gitti. Rize’de şu anda hiçbir derneğe bağlı değiliz ve olmayıda düşünmüyoruz. Çünkü Rize’de gerçek anlamda ortak hareket edecek bir ortam yok. Daha önceden insanları eleştirenler şimdi onları aratır hale geldi…

olay53.20130306165345.jpgHer kuruma ve her habere elimizden geldiğince yer vermeye çalıştık. Haber ağımızı genişletmek için, Kendi haberlerimiz yanında Anadolu ajansı ve ihlas haber ajansına uzun süredir abone olarak Rize’de bir ilki gerçekleştirdik. Rize’de internet haberciliğine farklı bir hava kattık. Eskiden olduğu gibi sadece sabah 11, akşam 6 haberciliğini sona erdirdik. Rize’de ilk defa 24 saat haber güncelliği yaparak siz değerli okuyucularımızı bilgilendirdik. Yeterli olmadığının da farkındayız. Ama hatalarımızdan ders alarak büyümeye devam edeceğiz. 

Ve Artık kendi yerimizdeyiz. Çok yakında sitemize özel büromuzu hizmetinize açıyoruz. Sorunlarınız ve şikayetlerinizin çözüm adresi olmak için tüm okuyucularımızı dinlemeye devam edeceğiz. Sitemizde yayınlanmasını istediğiniz haber ve etkinlikleri [email protected] adresine göndererek bize ulaşabilirsiniz.

Rize'nin EN Güncel İnternet Haber Sitesi www.olay53.com'u takip etmeye devam edin…Sitemizi http://www.facebook.com/pages/olay53com/135340693183081 facebook adresini beğenerek de takip edebilirsiniz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Ali KÖROĞLU Arşivi