Ali KÖROĞLU

Ali KÖROĞLU

Özel Kalem Müdürüne Hitaben

Özel Kalem Müdürüne Hitaben

Offf off nerden başlayayım. Bazen kulak ardı etmek gibisi yok ama yazmadan duramayacağım. Sistem bazen error veriyor. Kişilerin ayakları yerden kesiliyor ve kendini dünyanın hakimi görüyor. Uyarırsın, eksik ve hataları yazarsın ama kabahatli sen olursun.

Yaklaşık 5 yıldır Rize’de Olaysız Haber Olmaz sloganıyla yayın hayatını sürdüren haber portalımız kimi kesimleri rahatsız etmeye devam ediyor. 7 ay önce Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı’nın yamaç paraşütü yaparken ölümden dönmesini haber yaptırtmamaya çalışan 26 aydır Rize Belediyesi Özel Kalem Müdürlüğü görevini yürüten Ali Osman Çelik, keyfi uygulamalarını sürdürüyor.

Ali Osman bey, yaptığımız haberleri engelleyememenin acısıyla, “Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı Dönemi Sona Eriyor” ve “Rize’de Dükkanını Su Basan Esnaftan Veryansın haberlerini yapmamızın ardından sitemizi e-mail listesinden sildirip mahkeme süreciyle tehdit ederek kendince intikam alıyor.

Sayın Çelik, Biz kimsenin keyfine göre haber yapmadık vede yapmayacağız, insanların keyfine görede yorum kesintisi yapmıyoruz. Siz bizleri farklı sitelerle karıştırmayın.Rize Belediyesi ve diğer kurumlardan reklam vb. şekilde bir menfaatımız olmadığı için alnımız ak..

Açıkcası Rize Belediyesinin e-mail listesinden çıkarılmamız vatandaşın haber alma hakkını engellemektir. Belediyede bize bu haberleri bizi sevdiğinden atmıyor herhalde. Tabii Bir kurum kendi faaliyetlerini duyurmak istemiyorsa zorla duyurmayız. Bizim haber derdimiz yok. Haber sitemizi belediyeden gelen habere güvenerek kurmadık. Bugüne kadar olduğu gibi Kendi haberimizi kendimizde yaparız. Yoksa Belediyeyi kim ziyaret etti. Özel kalem sportif faaliyetlere katıldı vb. gibi boş mailleri görmeye hevesli değiliz. Bu arada Ali Osman beye bizi fuzuli meil okuma derdinden kurtardığı için teşekkür ederiz.

5 yıllık süreçte bügüne kadar kimsenin kişilik haklarına hakaret etmedik. Mahkeme sürecini tehdit olarak görüyorsa buyursun gitsin. Adaletten yana korkumuz yok. Pardon Ali Osman Çelik beyfendinin istemediği haberler yapıldığında vede beğenmediği yorum yayınlandığında kişilik hakları ihlal ediliyorsa ona diyecek lafımız yok...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
3 Yorum
Ali KÖROĞLU Arşivi