Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Dünya 5'ten Büyükmüş !..

Dünya 5'ten Büyükmüş !..

BM ŞU İNSANLIĞA YÜZ YIL BOYUNCA YÜKMÜŞ;

DÜNYAMIZ VE İNSANLIK, KATİL BEŞTEN BÜYÜKMÜŞ!..

Tarihi şan ve şerefle dolu, destan yaratmaktan destan yazmaya fırsat bulamayan şanlı bir ecdadın torunları olarak Osmanlıyı yıkan katil hainlerin tilkice kurdukları Hırıstiyan Külübü olarak kabul ettiğimizi Birleşmiş Milletler düneyin (24.09.2014) akşam tarihi bir konuşmaya şahit olmuş, mağdur ülkelerin koltukları kabarmış, gözleri yaşarmış; gerek BM ve gerekse onun dalkavukları konumundaki dünya devletlerinin başlarına çatıları çökerek kahrolmuşlardır!..

Yıllarca cennet olarak yaratılan şu güzelim dünyamızda insan olarak yaşayıp, herkesle komşuluk ilişkilerinde İslâm örnek ve ölçü olarak alınmamış, bir avuç sömürgeci batı emperyalizmi ve ABD, kâinatı yaratan Hz. Allah'a kafa tutarcasına Onun yarattığı masum insanların kanını yüz yıldır emmekle ve bütün dünya'yı kendilerine düşman yapmanın haliyle bedelini ödeyecekler ve birileri de bu zalimlere ağızlarının payını vermesi gerekiyordu ki; bu kişi de T.C. Cumhurbaşkanımız oldu!.

Yıllarca BM baronları 5 ülke:

-“Dünya bizden küçüktür, bizler bu dünyayı istediğimiz gibi evirip çevirip kullanır; limon gibi sıkar suyunu içeriz “ diye düşünürken; Karadenizin incisi, güzellikte birincisi yeşil cenneti andıran Rize ilimin Güneysu(Potomya) ilçesinin Pilihoz köyünden çıkan kişiliği net ve mert, gözü pek  Karadeniz uşağı kardeşimiz Recep Tayyip Erdoğan ile BM tarihinde en büyük yarayı dün akşam aldı ve kısaca BM bu yara ile harakiri yapmıştır artık ve bu yara da kolay kolay iyileşmeyecek; dünya devletleri BM'ye karşı yeni bir BM kurmak için adeta seferber olmak için kolları sıvamak zorunda kalacaklar, T.C. başkanlığında toplanacaklardır  artık!..

Eğri oturup, doğru konuşmak gerekirse, evet doğru olan DÜNYA 5'DEN (BM 5 katil ve hain hırıstiyan ve Yahudi kulüp üyelerinden) daha BÜYÜKTÜR!..

Bu dalkavuklar-vampirler-katiller-sömürgeciler,  tarihte yaşamadıklarını dün akşam yaşadılar ve adeta dünya'ya rezil oldular ve koltukları da boşaltmak zorunda kaldılar ki, Erdoğan'ın konuşma yaptığı o esnada kameralar canlı yayını verirken, yüz hatları belli olmasın, zulmettikleri ve katlettikleri halklar onları iyi tanımasın diye!..

Ama unutmasınlar ki, katlettikleri yaşlı-kadın ve çocukların kanları yüzlerine sıçramış, kolay kolay da bu kanları tarih boyunca temizlemeleri asla mümkün değildir ki,  Rabbim bu zümreyi önce ıslah, ıslahı mümkün değilse kahreylesin.

FİNCANI TAŞTAN OYARLAR-BM'YE BÖYLE KOYARLARMIŞ ki tebrikler "kellimünnase ala kaderi ukulihim=Herkese anladığı dilden konuşun" hadisini bütün dünya'ya erkekçe BM'mikrofonundan haykıran İslâm ve insanlık âleminin LİDERİ ve Rabbimin kendisinden her zaman razı ve memmun olup, bugüne kadar özenle koruyup koruduğu Erdoğan kardeşimiz!..

Dünya var oldukça Rabbim seni var, katillere de dünyayı dar etsin.  Bu şartlar altında 2.BM kurulmalı, Liderleri T.C. ve merkezleri de İstanbul olmalıdır...Aksi taktirde dünyadaki bu kan akmaya, BM ise katillerle bir olup bakmaya, dünyayı hiç utanmadan yakmaya  devam edeceklerdir ama galiba duvara tosladılar ve BM bundan sonra dünyayı kandıramaz artık!..

21.Y.Yıl İslâmın şahlanması ve dünyayı insanlığa dar eden başta BM'nin 5'li çetesi olmak üzere AB'ye bağlı tüm İslâma düşman ülkeler; inşallah altıyüz yıl Osmanlı döneminde atımızın özengilerini öpmek için nasıl sıraya girmişlerse, bundan sonra da T.C.Devleti ve milletinin el ve ayakları öpmek için sıraya girecekler ama yaptıklarının bedelini ödemedikleri taktirde asla o günden sonra insan yerine koyulmayacaklar, tükürükleri ve pisleri kendilerine yalatılacak, sömürdükleri insanlık âleminin ayakları altında yok olup gidecekerdir inşallah!..

Yeni BM olarak İslâmın bizlere tavsiyesi olan İTTİHAD-I İSLÂM(İslâm kardeşliği)'nin bir tesbih misali İMAMESİ=T.C.DEVLETİ, küçük imameler=MISIR+PAKİSTAN, tesbihin taneleri de Çörçilin cetvelle Sünni olarak çizdiği küçük İslâm ülkeleri  olmak üzere kurulacak ve dünya'ya idarecilik nasıl olar inşallah gösterilecek, dünya huzur ve mutluluğu tadacaktır...

Bu güzel günleri görmeden Rabbim inşallah canımızı olmaz diyor, gerek siz okuyucularım, halkımız ve gerekse bu güzel konuşmayı yapan Erdoğan kardeşime hürmetler sunuyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi