Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Gönüllerin Başbakan'ına...

Gönüllerin Başbakan'ına...

Anadolu gemisinin kaptan köşküne göreve başladığınız 2002 yılından itibaren sıkıntıların, darbelerin ve 28 şubat soğuklarının  altında ezile ezile beli iki büklüm olmuş insanımıza, mücadele gücü aşılayıp, yaşama sevincini yaz havasıyla tattırdın ki Hz. Allah Sizlerden ve ekibinizden razı  ve memnun olsun. Geriye dönüşü olmayan bu hizmetinizi kıskanan virüs ve köstebekleri de Rabbim öncelikle bildiği gibi ıslah etsin.

Tünelin ucundan ışık arayan, yolda kalmışların rehberi, doğru bildiği yolda inançla ve azimle yürümenin sembolü olup, bu asil milletin gönlüne taht kurdunuz ve bir çığ gibi büyümekte ve ekibinizle ihlâslı hizmetinizin hüzmelerini bütün dünya fark etmekte!..

Buhranlardan buhranlara sürüklenen cemiyetimizde geleceğin aydınlık ve güçlü Türkiyesinin mimarı, geleceğin imanlı kadrolarını yetiştirmek üzere bu ağır görevi Rabbimin emriyle tek başına bunca köstebek-hainlere karşı tek başına omuzlayarak bu güzel güne geldin.

Henüz filizlenen  “fikir işçileri” nin manevi yönünü doyurmak, onları gelece en güzel şekilde hazırlamak için elinden gelen gayreti uykularını ve sağlığını hiçe sayarak sağlamaya çalıştığına bütün ülkem ve insanlık adına tüm dünya şahittir.

Zorbalığın kol gezdiği, ahlâksızlığın yıllardır edep ışığını söndürmeye çalıştığı, kırık dökük düşüncelerin felsefe elbisesiyle ortalığı sardığı şu devirde, iddia etmeden, fakat iddialı olarak “kutlu  bir davaya baş koydun!..”.  Yaktığın kutsal meşale, kentlerden kasabalara, hatta belde-mahalle ve köylere kadar elden ele, dilden dile, gönülden gönüle dolaşır oldu…Ortadoğum, Afrikamdaki sevginiz sel olup taşmakta; ittihat’ı İslâm şemsiyesini açmak size nasip olacaktır!.

Eşsiz güzelliğin ve ancak kendine yaraşır mütevazılığinle gönüllerde taht kurdun. Değil Anadolu’mdaki, tüm insanlığın mağduriyetinin giderilmesi ve zalimlerin yönetimlerine karşı mazlumlarla beraber olarak  adını başta orta doğum-Afrika-Avrupa-Asya ve uzak doğuna bilmeyen hiçbir fert ve toplum Elhamdülillah kalmadı!..

Orta doğumda yıllardır istediğini yaptırın ABD ve İngiltere’nin yaramaz ve hızlı çocuğu İsraili VAN MİNÜT takozuyla devirip, tepe taklak olmasına sebep oldun…Ardından Filistin’e hayat hakkı vermek için yola çıkan MAVİ MARMARA gemisine bütün desteğini vermene rağmen zalim İsrail’in yaptığı operasyonla verdiğimiz şehitlerin ardından İsrail’e dört yılı aşkın boykot uygulayarak, İsrail’e Türk milleti adına elinizi öptürdünüz!..

Ülkemizde ferdiyetçi şuurun doruğa tırmandığı, cemiyetin “alemşümül akıl”’dan mahrum olduğu devrimizde, yalnız milletini değil, tüm insanlığı tek bir duygu etrafında  bu şartlarda toplayacak sizsiniz!..

Her yeniliğinle, insanlık adına facia olan şu kara devri aydınlatacak, yıllardır şer güçlerin  kalplerini yansıtan kara trenleri hızlı trene döndüren, ülkemi muasır medeniyet seviyesine çıkarmak için kolları sıvayan, İMF denen kuruluşa haddini bildirip, ülkemin borçlarını ödeyip, ayrıca nakit sıkıntısı çeken İMF’ye borç para vererek ülkemin şerefini ve şahsiyetini kurtarmakla tarihte ilk kez borçsuz yaşama günlerini bize yaşattınız ki Allah razı olsun… Ülkemizdeki çileli emekli vatandaşlarımızı da adil ve kalpten güldüreceğinize inancımız tamdır.

Ülkemin sanayi-teknoloji ve bilimsel ve ARGE çalışmalarıyla başlattığınız hizmetlerle insanlık adına facia olan şu kara devri aydınlatacak ve yapacağınız hizmetlerle insanımızın  köylerden Şehirlere olan göçünü tekrar halkın size olan güvenleriyle şehirlerden köye döndürecek projelere imzayı atan,“işçinin alın teri kurumadan emeğinin karşılığı veriniz!.”hadisine sadık  kalan ve bu günden sonra da kalacak yine sizsiniz!..

Son olarak yıllarca ülkemde akan kardeş kanına DUR diyerek 21 Mart 2013 Nevruz gününde başlattığınız bu kutsal hizmetlerin ardından akan kanların durması, başlata anaların ve ebeveynlerin gözyaşlarının dinmesi ile alacağınız sevaplar sizlere ve ekibinize yeter ve artar bile… Rabbim “sen-be” demeden, Anadolu inanının “BİZ” diyerek barışı sağlamasını da yine Rabbim sizlere nasip etsin.

Ahh Başbakanım ahh!.. Bunca hizmetlerinize rağmen halen daha ülkemde asalak ve Kelaynak türü varlıklara benzemekten imtina etmeyen, başına yıllardır kuma sokup, dünya ile bağlantısını sıfıra indiren muhalefet ve ulusalcı kimliği öne çıkarıp, “vatan-millet-Sakarya” nutuklarıyla “esmesen gürle” misali etrafında bulduğu Anadolumun saf insanlarının samimi duygularını kemirenlere karşı da verdiğin mücadelende Rabbim sizleri muzaffer  eylesin…Onların kalpleri, gözleri, kulakları ve beyinleri mühürlü ise zaten yapacağınız fazla bir şey yok ki!. Sizler hızlı trenle giderken, onlar da çalışmalarınızı kıskanıp arkanızdan baka dursunlar artık!..

T.Fikret'in:"Hak bildiğin yolda yalınız git-kırılacaksan kırıl, fakat eğilme sakın!.." sözüne uymakla bu günlere geldik ve bundan sonra daha günler gelecektir inşallah.

Öyle ümit ediyoruz ki sizler Başbakanımız, canımız, ciğerimiz olarak en büyük mührünü tarihimize vurmanın mutluluğu önce halkımıza yaşatacak ve ardından bu mutluluğu gözyaşlarınızla sizler de yaşayıp, ardından şükür secdesine kapanacağınıza da inancımız tamdır… Bir Rizeli olarak öncelikle bu güne kadar Rize halkından uzak, yalınız sizin gölgenize sağınan Rize teşkilâtını ve vekillerinizin halkımızdan raporlarını alarak, bu günden sonra Rizemizin geleceğine halkımızla iç içe merkez ve ilçe teşkilâtları ve vekil kadrosu ile damganızı vuracağınızı sabırsızlıkla beklemekteyiz!..

Hizmetlerinizi  taçlandırıp, bu asil milletin başından Rabbim sizleri ilel ebed asla eksik etmesin.

Belki de sizin hizmetlerinizle kapanması gereken bir çağın ardından, kalkınmış bir Türkiye devrine TAYYİP adınız verilecek, en güzel dileklere inananlarla birlikte olmanı dileyerek, bu kutlu hizmetlerinin ve yolun milletimize ve insanlığa hayırlara vesile olmasını bütün kalbimizle diliyoruz ki bu vesileyle Rabbim hem dünyanızı ve hem de ahretinizi ma’mur, Peygamberimizin korumasında sizleri her türlü tehlikeden de korusun...

Rabbim yâr ve yardımcınız olsun. Hizmetlerinizi daim, ülkemi güçlü, halkımı mutlu, sizleri ve halkımızla bağlarını güçlü kılan ekibinizi her zaman sağlıklı bir şekilde kaim eylesin.

Rize Hava Limanı ve Salarha tüneli için bir an önce ilk kazmanın vurulmasını sabırsızlıkla beklemekteyiz!..

Bu samimi duygularımızla BABA OCAĞINA-ANA KUCAĞINA-RİZEMİZE hoş geldiniz. İyi tatiller efendim.

Hürmetlerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi