Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

HAYDİ OĞLUM HAYDİ GİT, YA GAZİ OL YA ŞEHİT!..

HAYDİ OĞLUM HAYDİ GİT, YA GAZİ OL YA ŞEHİT!..

Bu işe TBMM'deki yöneticilerinden başlayıp, kck operasyonlarıyla belediye başkanları ve tüm devletimin önemli kuruluşlarındaki bu hainler İNCE ELEYİP-SIK DOKUYARAK bulundukları noktalarda nokta tespitiyle KÜRT KARDEŞLERİMİZDEN ayrılıp temizlenmedikten sonra bu kan akmağa;

Ve şehitlerimizle-gazilerimize de Türk milleti olarak acı acı bakmağa;

Devam edeceğiz galiba!..

 

Lütfen zamanlamaya çok dikkat ve ayrıca aynı karakolların ikinci kez baskın yemesini komuta heyetimiz nasıl değerlendirir acaba…Atatürkçülüğü kimseye bırakmayın bu komuta heyeti Atatürk’ün döneminde yaşayıp bu baskını yeselerdi, acaba Atatürk bu komutanlara hangi cezayı uygulayacaksa, lütfen Genel Kur may Başkanlığımızın da emri altındakileri komuma becerisini yitiren bu komuta heyetine aynı uygulamayı yapmalı , bunların rütbeleri sökülüp haklarında ceza-i işlem yapılmalı artık!.. Ne diyordu Akif:

 

-Bir bak sana dünya uyanık, yer uyanıktır; dünya uyanıkken uyumak maskaralıktır!..

 

Bdp-pkk’den bağımsız hareket edemediği müddetçe toplu halde milletvekilliğinden acilen ya istifa etsinler, yahut da  yüce meclisimizin kapısından içeri girmemeleri gerekir artık, dağa çıkabilirler. Yüce TBMM üyelerini acilen meclisten başlamak üzere bu habis ura neşter vurmağa davet ediyoryu!..

 

Rabbim şehitlerimizin şefaatine cümlemizi nasip etsin.

 

Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz başta olmak üzere tüm milletimin ve şehitlerimin ailelerinin başı sağ olsun.

Az daha unutuyordum;

 

Yıllarca yazıp durdum DÜŞMAN İÇİMİZDE DİYE(Lütfen www.olay53.com)adlı sitelerdeki yazılarımı okuyunca, doğruları yazdığıma sizler de şahit olacaksınız!.. pkk itlerlinin 5.kolu(istihbaratı)’nın başarısı ortada artık!..

 

Bu hainler içimizden gerekli istihbaratı almamış olsalardı, bu kadar gafil avlanıp gencecik çocuklarımızı şehit vermezdik değil mi!.. Bu bir hastalık ise, hastalıkta doğru teşhis, tedaviye kolaylaştırır ama niçin teşhis koyulmaz!.. Yoksa pkk –kck üzerinden yapılan kaçakçılığın rantı mı çok ağır basmakta, konuş TÜRKİYEM KONUŞ ARTIK!..

 

O zaman sormamız gerekmez mi, KİM BU HAİNLER!..Lütfen SES VER TÜRKİYEM VE TÜRK MİLLETİ, KİM BU HAİNLER?!... Benim vergilerimle maaş alıp keyif çatanlar da olabilir değil mi, hain bulunmalı ve acilen deşifre edilmeli artık!.. Şairler olarak diyoruz ki; YA BU KANI DURDURUN-YA MİLLET DURDURACAK ama birileri de BEDE ÖDEMELİ acilen artık!..

 

LÜTFEN MİT MENSUPLARIMIZ VE HAKAN FİDAN KARDEŞİMİZ GÖREV BAŞINA, HEM DE ÖLESİYE GÖREV BAŞINA DİYORUM. ZİRA, DURMAK ZAMANI GEÇTİ, İCRAAT VE SONUÇ ALMAK ZAMANI GELDİ ve GEÇMEKTE!..

 

Karakollarımıza  katırlarla yaklaşan İki yüzü aşkın eli silahlı terörist  nasıl olur da görülmez anlamıyorum:

Bunlara, “gözlerimi kapatıyorum, duymuyorum”  gereğini yapın ama plan mükemmel olsun deşifre olmayayım diyenler ve bu milletin suyunu içip, ekmeğini yiyenlerin lütfen peşine acilen düşülsün efendim!..İKTİDAR’da görevini yapmalıl!..

Bu kadar kalabalık hainlere:

 

-Kimler yataklık yaptı, çevre köyler mi; bir bilinmeyin, iki bilinmeyen, üç bilinmeyen denklem mi!..

-Casusluk skandalı yoksa yarım mı kaldı, uzantıları pkk ile yine paslaşıp intikam alma peşinde mi!..

-Eğer HERON görev yapmamışsa acilen NERON olup hainlerin tüm inlerini yakmazsak, yarın korkarım cennet ülkemizden bize ÇIK düşecektir!.. (Herkese anladığı dilden cevap veriniz-Hadis) lütfen bu hadisi uygulayalım!..

 

Anadolu kadını, anası yirmi yılda yetiştirip, 20 dakikada şehit vereceği  kınalı kuzusunu askere gönderirken:

 

Haydi oğlum ben seni bugün için doğurdum,

Hamurunu YİĞİTLİK hamuruyla yoğurdum,

Haydi oğlum, haydi git-Ya gazi ol, ya şehit!..

 

Ninnileriyle askere gönderdiği kınalı kuzusuna kendi oğlu gibi sahip çıkmayanları Rabbim ıslah eylesin, iki yakalarını asla bir araya getirmesin, tüm zürriyetlerinden yaptıklarının acısını ömür boyu çıkartsın; başka ne diyebiliriz artık!..

 

Bizler yıllardır hem gazi ve hem şehit oluyoruz ama, birileri saltanat sürmeye devam ediyorsa, YETER ARTIK!.

 

Em.bir edb.öğretmeni, yazar ve şair kardeşiniz olarak duygularımı hatırlattım, benden hatırlatması!...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi