Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

HSYK SEÇİMLERİ SONUÇLARI‏

HSYK SEÇİMLERİ SONUÇLARI‏

HSYK: KORKU DUVARINI AŞTIK

Yargıda Brilik Platformu üyesi seçimler öncesi yıllarca gerek 27 Mayıs, gerek 12 Eylül ve gerekse 28 Şubat sendromu ardından ilk kez ülkemde bu kadar özgürce hukukçumuz haykırıyorsa, işte HSYK seçim sonuçları ki, inşallah bundan sonra YARGIDA BİRLİK-KARDEŞLİK ruhu ile ülkemde hukuk özgürdür ve özgür kalmaya devam edecektir inşallah.!..

T.C. Devleti yargı mensupları olarak 17-25 aralık olaylarından sonra artık korku duvarı aştık diyorsa, ülkem vee Türk adaleti adına süper bir gelişme ki  lütfen dikkat!..

Toplumda paralel çetesinin yapısı çatı tezgâhlarıyla % 1’i bulmadığı şu son seçimlerde ortaya çıkmasına rağmen gerek hukuk, emniyet, akademi ve yüce devletimin diğer kurumlarında önemli kademelerde bulunmaları asla kabul edilebilir bir durum değildir!..

Bir Fransız ata sözünde:

-“ADALET MENSUPLARI ADALET DAĞITMAZSA, ADALET KENDİNİ DAĞITIR!..”diyor. Kabul etmek gerekir ki, bir ülkede adalet, milletine olan güvenini kaybederse, o devletin sistemi ayakta duramaz ve (Allah korusun) çöker!..

Hele hele son 17-25 Aralık operasyonu ardından T.C. Başbakanını, Mit Başkanını 27 Mayısın katil hukukçusu Salim Başol gibi yargılamaya kadar varacak gözleri dönmüş köstebeklerin plânlı olarak adımlar atanları HSYK özl kuramaya almışsa, artık HSYK’ye yeni seçilen üyelerimizce tüm bu şer güçler, hukuk darbecileri adına acilen yüce Türk milleti  adına işlem acilen başlatılmalıdır!..

Devletin kendilerine milletin verdiği vergilerle alınan silâhları MİLLETİ-DEVLETİ korumak adına 27 Mayıs-12 Eylül-28 Şubatı yapan içimizdeki gizli hain köstebekler ile, millet adına karar vermek yetkisini giydikleri CÜPE ile kendilerine veren bu asil milletin demokratik iradesiyle seçtiği siyasiler üzerine HUKUK DARBESİ yapmaya kalkanların tümü hakkında gerek adli ve gerekse idari soruşturmanın bir an önce başlamasını milletimiz kaptan köşkünde bulunan yüce devletinden ve ricallerinden bir an önce talep etmektedir…

Stakükocu dokunulmazlık zırhı olanlar, artık bir an önce cüppeyi çıkarmak zorundadırlar!.

HSYK seçimlerinin sonucu vatansever hakim ve savcılarımız:

DEMOKSAİ VE hukuğu üstünlüğüne EVET, paralel ve darabecilere HAYIR diyerek, ülkemdeki kaosu sonuçlandırmışlardır ki, mücahit ruhlu hukukçularımıza selâm olsun…

27 Ekimde görevi devralacak HSYK yeni üyeleri için FIRTINA GECELERİNDEN NAKIŞ İŞLENMEZ sözüyle, KUTSAL DOĞUM artık gerçekleşmiştir diyebiliriz…

Yıllarca ayrımcılığa, kutuplaşmalara, tarafla yapılanmaya yol açtığı için sürekli yüz üstü sürünen T.C. Adaleti için Üstad N.Fazılın söylediği gibi:

-YÜZ ÜSTÜ ÇOK SÜRÜNDÜN, AYAĞA KALK SAKARYA!.. Misâli TBMM’nin yaptığı başarılı adımlar sonucu yapılan bu seçimle HSYK içindeki Lawrens ruhlular bir an  önce temizlenerek, son yıllarda milletine güveni % 20’lere düşen Türk adaleti  yapılan bu adil seçimle onurla ayağa kalkacak, adaletin timsali adaylar, pirleri Hz.Ömer’e lâyık olacaklardır inşallah..

Bağımsız aday diye ortaya lanse edilen HSYK adaylarının gerek Pensilvalya ve gerekse İsrail’e  tam bağımlı olduğunu icraatlarıyla bilmeyen kalmamıştır artık!..

Kimsenin yargısı değil, milletin yargısı olmaya ant içen ve paralelin türlü komplolarına karşı çıkan, KORKU DUVARINI AŞAN hakim-savcılarımızı yürekten selâmlıyorum.

Türk adaleti olarak gazamız mübarek, kararlarınız adil, yolunuz açık  olsun.

Paralelin elinde, sap gibi kaldı guguk; Birlik kardeşlik ile, işte kazandı HUKUK!..

Adaletin kestiği parmak yılarca kanıyorken, artık bu kanların duracağına kalpten inanıyoruz..

Hürmetlerimle.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi