Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Kaybeden Gözüken Ama Kıyamete Kadar Kazanan Bu Ülke

Kaybeden Gözüken Ama Kıyamete Kadar Kazanan Bu Ülke

Millet, bu ülkemin milleti; Borsa, bu ülkenin borsası; Siyaset, bu ülkenin siyaseti;

TBMM, bu ülkenin yüce meclisi; Bayrak, Türk devletinin bayrağı;Devlet=Türkiye Cumhuriyeti Devleti!..

Evet, Allah aşkına;

Yabancıların bizi işgal etmelerine gerek yok ki, bizler kendi içimizden satılmışlar ve köstebekler aracılığıyla tam hücuma kalkmışlardı ki, aziz milletimin güçlü tepkisi ve uyanıklığı sayesinde yolunu ve kıblesini şaşıran, rotadan sapan  füzeye benzediler ki, onları hedefe kilitleyen emperyalist güçlerin ellerindeki tek koz füzeyi;

-Ya havada infilâk ettirmek,

-Ya da füzenin kendi üzerlerine düşmesine razı olmak ama yapılması gereken, iz bırakmamak için füzeyi havada infilâk ettirmek, başka bir müsait zamanda hücum anını beklemektir!..Aksi taktirde hazırladıkları mayın ellerine patlayacaktır inşallah ki, şu son olaylar bunun açık habercisidir!..

Hak dostlarının güzel bin ifade tarzı vardır ki, ibretle ders almamıza ve üzülmememizde fayda vardır…

-Elinize ufku tarayan dürbünü alıp da ufka baktığınızda gök gürlüyor-şimşek çakıyorsa; bu fırtınanın geleceğinin habercisidir.(Balıkçıysan denize çıkma, evden çıkıyorsan şemsiyeni beraber alıver!..)

-Bir kadın sancı çekiyor ve sancı gittikçe artıyorsa, doğumun yaklaştığının habercisidir. (Ya ebeyi eve çağırıver, yahut da kadını acilen doğum hastanesine kaldırıver!..)

-Bir ülkede de sıkıntı ve sancılar had safhaya ulaşmışsa, asla üzülmeyin, millet olarak daha da keneleşin. Zira, nur topu gibi bir erkek evlâdınız doğmak üzeredir ki gözünüz aydın!..

Rahmetli İstiklâl Marşı şairimiz de ne diyordu:

-Doğacaktır sana vaat ettiği günler hakkın-Kim bilir belki yarın, belki yarından da yakın!..

ASLANLAR KENDİ HİKÂYELERİNİ YAZMADIĞI MÜDDETÇE, AVCILARIN HİKÂYELERİNİ BOL BOL DİNLERİZ!..    Afrika Atasözü

Artık benim cennet ülkem Türkiyemin başında Aslan sıfatlı Başbakanımız Syn.Recep Tayyip Erdoğan vardır ki, gölgesinden korkan sahte avcıların hikâyelerini bu milletin dinlemeye zamanının olmadığını biliniz, yalınız Başbakanımızı dinleyin, yeter ve artar!..

-UNUTMAYALIM Kİ, AĞACIN KURDU HER ZAMAN İÇİNDEN OLURMUŞ ve ALLAH’IN YAKTIĞI ÇIRAYI NEFESLERİYLE SÖNDÜRMEYE KALKANLAR, ANCAK ve ANCAK SAKALLARININ TUTUŞMALARIYLA KALACAKLARDIR!.. 

Son olayların ardından da sakalları ve etekleri tutuşanları görmeye başladık bile!..

KARINCALAR KANATLANIR, ZANNEDERLER BEŞARETTİR(MÜJDE);

ZAVALLILAR BİLMEZLER Kİ, HELÂKİNE İŞARETTİR!..

(Yıllarca milletimizin kene gibi kanına girip fırsat kollayan, karınca gibi kanatlanıp uçmak isteyen ama küfre hizmet edenlerle bir olunca uçamayan ve her geçen gün helâk olmaya başlayacakları ibretle izleyelim!..) Ama bu arada AĞACIN KURDU İÇİNDE OLUYORSA, Başbakanımızın da dosyaları yeniden ele almalı, içinden temizliğe başlamalı, hatta yeni belediye Başkan adayları da gözden geçirilmelidir!..

MKYK+bakanlar+M.vekilleri+Belediyeler+İl-ilçe-belde başkanları ve teşkilât mensupları ince eleyip, sık dokunarak gözden geçirilerek çürük meyveler ayıklanmadığı müddetçe korkarım menzile varmak çok ama çok zor olacaktır ki, Allah’ın izniyle Başbakanımız bu kutsal yolda da kesinlikle başaracaktır!.

EY DOSTLARIM!..

HAYATTA YA AV OLALIM, YA DA AVCI AMA ASLA AVI AVCIYA GÖTÜREN (İÇİMİZDEKİ BİR KISIM SATILMIŞ GİBİ) KÖPEK OLMAYACAKSIN!.. Başbakanımızın avcılığıyla, köpekler de hızaya gelecektir!.

“Taşıt mı, yoksa sürücü mü olacağımıza” karar verme vakti gelmiştir artık. Bizler, halkımızın bağrından çıkmış, helâl süt emmiş, midesine haram gitmemiş Tayyip Erdoğan ile ehliyet-liyakat ve dirayetiyle etrafımızdaki bu köpek sürülerine karşı SÜRÜCÜ koltuğuna, bu taşıtların sırtında güzel devletimizi “muasır medeniyet” seviyesine beraberce taşımaya ölesiye kararlı ve azimliyiz…

ÇAKALIN YAPISIDIR, KORKUDAN ATAR NARA; ASLA MERAK ETMEYİN, ALMADIK HİÇ BİR YARA;

HAHAM-PAPAZ-KÖSTEBEK, OLACAKTIR MASKARA; ZALİMLERİN HAKKINDAN, GELECEKTİR ANKARA!..

AYET(Hücurat-9):”Eğer müminlerden iki grup çarpışırlarsa, hemen aralarını bulun, barıştırın. Şayet birisin diğerine karşı azgınlık ediyorsa, Allah’ın emrine, kanununa dönünceye kadar azgınlık edenle savaşın. Eğer dönerse, adaletle aralarını düzeltin, adaletli olun. Kesinlikle Allah,a daletle davrananları sever!..” 

Rabbimin sevdiği has kulları arasında yer almak isteyenleri şer güçlere karşı son derece uyanık, SEN+BEN demeden, cennet ülkemin ve milletimin geleceği için BİZ diyerek ve adil olmaya davet ediyorum.

Yeni Bakanlar Kurulu ve kaptan-ı derya ile sizleri bedduaya lânet, Allah için duaya davet ediyorum.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi