Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

MİLLETÇE KENETLEŞİP SARILMAMIZ KÂR ŞİMDİ

MİLLETÇE KENETLEŞİP SARILMAMIZ KÂR ŞİMDİ

Değerli dostlarım,

Ülkemizde terörü bitirmek kolay, kolay ama, lütfen dikkatinizi çekerim!..

 

Terörün arkasında başta:Ermenistan,  İsrail, Suriye ve ülkemiz içindeki casus skandalına karışmış bir kısım subay ve diğer malüm kişilerle, dış güçler vardır!..

Çok önemli şu konuya parmak basarak,  PKK silâhında ve elinde MKE yapımı mermi-roket ve bomba bulunuyor ve bu silâhlar ülkemizdeki  bazı güçlerden temin ediliyorsa, birilerinin açıklama yapma zarureti vardır sanırım!..

 

Bayrağımızın nazlı nazlı dalgalanmasını hazmedemeyen ve teröre hizmet eden hainlerin amacı, Türkiye Cumhuriyeti parçalamaktır. Ermenistan, topraklarının dört katı toprak Türkiye Cumhuriyetinden çekinmeden  istiyor ve bizim  bir kısım ricallerimizle-gençliğimiz uyuyor ve hainler  ekmeğimi yiyip-suyumu içip, maaşını da bu milletin vergilerinden toplanan paralardan alıyorsa;  gerisini sizler düşünün!..

Öldürülen ve yakalan teröristlerin % 60'ının sünnetsiz oluşu da, halen uykuda olan Müslüman Kürt kardeşlerimizin de inşallah bir an önce uykularından uyanmalarına vesile olur da pkk-kürt ayrılır!..

 

Evet, şeytana külâhı ters giydirecek akıllı yöneticiler, santracı iyi oynayıp MAT olmamak zorundayız!..

-Terör sürecek ama, Abdülhamit mantığıyla yok edilebilir ki, zevat-ı muhteremler bu taktiği çok iyi bilirler; İsrail yıllarca boşuna mı yıllarca cennet mekân A.Hamit Han Hazretlerine=Kızıl Sultan olarak saldırmıştır!..

 

Yıllarca terörün temelinde yatan gerçek, hele hele 28 şubatla yüce dinimiz İslâma vurulan darbedir ama, bu din düşmanlığı yapanların cezaevlerine dolmasıyla inanın bu Müslüman Anadolu halkı çifte telli oynamaktadırlar!.. Artık bu zihniyet bir baltaya sap olamadığını öğrenmiş artık olacak sanırım!..

 

Evet,

1923 yılına kadar ülkemiz=Müslüman ülkeydi ama 1925 yılından sonra hele hele chp döneminde İslâma vurulan darbelerle bilhassa doğum kaderine terkedilmiş ve bu İslâm dini-insan düşmanı vampir nesillerin yetişmesi sağlanmıştır!..Cumhuriyet döneminde İslâmın bayraktarlığını yapan bu necip milletin yıllarca PROTESTAN yapılması çalışmalarında Kâzim Karabekir paşa ve arkadaşlarının yaptığı mücadeleyi iyi bilenlerdeniz!..

Ayrıca, Syn.Kemal Kılıçdaroğlunun:

 

-“Terörü chp olarak biz bitiririz!..” sözü, bunun açık bir ifadesi değil, ispatıdır da!..Çünkü, yıllar önce doğumda ve batımda ezanı Türçeleştiren, Kur’anı yasaklayan bu şer ortamı kuzu postuna bürünen kurt misâli sağlayan bunların babaları ve dedeleri değil de yakın tarihte kimlerin olduğunu bu millet çok iyi bilmektedir sanırım!..

 

Şu mübarek Ramazan ayında,

 

SEN-BEN demeden BİZ diyerek, bu hainlerle-ermeni tohumlarına anladıkları dilden cevap verip, bunları destekleyen iç ve dış güçlere topyekün savaş açıp, Teşkilâtı Mahsusamızı da inançlı ve asil kadrolardan oluşturduğumuz müddetçe inşallah doğumda akan kan duracak ve yüreklere su serpilecektir...

Doğumda en büyük sıkıntı,Kürtçeyi ana lisanı gibi bilip ülkesine hizmet edecek memur-polis –asker ve kurmay sıkıntısı çekiliyorsa; em.bir öğretmen olarak yıllar önce sürekli yazıp üzerine durduğum Kürtçe seçmeli ders olarak ülkemin dört bir yanında acilen okutulmalıdır tezimi yine dikkatlerinize sunuyorum!. Zira, doğumda genellikle telsizlerin başına, istihbaratı iyi yapılmamış PKK SEMPATİZANI , satılmış kürt kardeşlerimizin çocuklarının bir kısmının amirlerine doğru bilgi vermeyip, karakolların basılmasına zemin hazırladıkları birçok belgelerle sabittir!.. Bunu çözmenin yolu, Her Türk’ün de Kürtçeyi iyi bilmesinden geçer!..

Rabbimin Türk-Kürt demeden kardeşçe kenetleşeceğimiz o güzel günleri, en kısa zamanda bizlere göstermesi ve mübarek Ramazan bayramını bu güzel mutlulukla yürekten birbirimizi kucaklamamızı  nasip eder inşallah!..

Unutmayalım ki,

 

Bayrağın dalgalanması için KAN gerekli KAN!.. Bu kanı şanlı ecdadımız yıllarca akıttı, bizler de şu 21.asra girerken bu muhteşem kanı akıttığımız müddetçe bu milletin sırtı asla yere gelmeyecektir…

Sevgili gençler!.

 

Vatanın aziz toprağına kan dökmekle TER dökmenin aynı manada olduğunu bilelim ve ülkemizin kalkınması için de bu teri bulunduğumuz hangi makam ve mevki olursa olsun vatanımızın bölünmezliği uğruna bu teri bolca dökelim..Şunu bilelim ki,  gecesini gündüzüne katarak çalışmayanların, şu dünyada yaşama hakkı yoktur!..

 

-“Bayrakları bayrak yapan, üstündeki kandır; toprak eğer uğrunda, ölen varsa vatandır!..”

Unutmayalım ki, tarihte bayrak sevgisini bizden daha iyi bilen bir milleti Rabbim henüz  yaratılmamıştır… Tüm insanlığın ve İslâm âleminin de kurtuluş öncüsü Allahın izniyle Müslüman Türk Milleti olacaktır. Bu ruh ve inançlar lütfen ellerimizi şu mübarek Ramaz ayında semâya kaldıralım,  ibadetlerimizi bu şuurla yapalım, yeter ve Allah’ın izniyle artar bile!.. Gençlerimizin dualarının, yaşlıların dualarından daha makbul olduğunu bilelim!..

Saygılarımla...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
1 Yorum
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi