Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Şah ve Mat!..

Şah ve Mat!..

Değerli can dostlarım, saygıdeğer okurlarım; satrançta amaç şahı mat etmektir.

Şah mat edilince oyun sona erer. Rakip şahın bulunduğu kareyi taşlarından biri ile tehdit eden oyuncu rakibini ŞAH diyerek uyarır!..

Şahı tehdit edilen oyuncu, şahın yerini değiştirmek, tehdit eden taşı almak ya da tehdidi yapan taş ile şah arasında kendi taşlarından birini getirmek zorundadır.

Kısaca, şah tehdidi yapılacak ilk hamlede etkisiz hale getirilmelidir. Bu yapılamadığı takdirde malümlarınızdır ki ŞAH MAT  olur ve oyun biter!..

7 Şubat MİT operasyonu+17-25 Aralık Pensilvalya’yı mesken tutan, yılların Lawrens kılıklısı, din bezirgânı tarafından “yediği sofraya pislercesine” verilen darbe talimatı ardından MİT ve mensuplarıyla, yüce devletimin hazır gard vaziyetinde beklediğini tahmin etmeyen hain- gafil -şaşkın ördekler duvara toslamışlar ve saklandıkları bütün inlerinden teker teker dışarı çıkarılmaları yetmiyormuş gibi, ülkem genelinde on binlerce Anadolu insanının hakkını yiyerek soru ve cevapları önceden verilen paralel mensuplarının şu anda bulundukları tüm memuriyetten alınıp Pensilvalya’ya doğru imam+abi+ablalarla yolculuğa çıkacakları günler çok yakındır inşallah!..

Anadoluda bir ata sözünde: Gelin ne kadar kıvırtırsa kıvırtsın, kaynana kadar oyun oynayamazmış değil mi!..(Kaynana=Devlet, gelin de Paralel ise, işte köstebeklerin sonucu!..)

Yıllarca 30 yıldır bu cemaatin bir ferdi olarak, masum ve günahsiz; tek amacı Rızaen Lilleh için mücadele eden dostlarım, lütfen Hüseyin Gülerceyi dinleyip uyansınlar!.

Küfre hizmet etmeden tabanı oluşturan benim gibi bu saf ve can dostlarıma önerim:  FELÂKETİN AÇMADIĞI GÖZ, KÖR KALMAYA MAHKÜMDUR, tehlikeyi görüp uyanın!.

Ayet: Herkesin bir plânı varsa, Hz.Allah’ın da bir plânı var ve Onun dediği olur!..

Başka bir ayette ise: Hz.Allah, kurnazlara karşı en hızlı tuzağı (kulları adına)kurandır!..

Bütün bunları rağmen, şu cennet ülkemde Mossad+CIA ile şer ittifaklar içinde bulunup bu millete kefen biçenin, ölümü tarihte korkunç olmuştur ve olacaktır da!..

Muhsin Yazıcıoğlunun: -“Kan dökmeyi seven bir millet değiliz ama, söz konusu vatan olunca dünyanın ŞAH DAMARINI kesmeye hazırız. Paralel ve hainlerin haberi olsun!”

Paralel oyun milletimin sinesi olan sert duvara toslamış ve mangal gibi yüreğe sahip bu milletin Lideri Recep Tayyip Erdoğan ve devletimin ölesiye verdiği mücadeleler sonunda perişan olmuş, komuta heyeti ve figüranları da  deşifre olarak bitmiştir!.. 

SU UYUR-DÜŞMAN UYUMAZ kuralından hareketle, henüz şah damarı vurulmamıştır ama vakit yakındır!.

 

Takdir edersiniz ki, Santrançta oyun bitince;

1Şah+1Vezir+1Kale+1Fil+1At ve+ 8 Piyon aynı kutuya konurmuş!.. Bu paralel Din+Vatan ve Millet düşmanları için bayağı sunni olarak ürettikleri AYAKKABI KUTULARINA kutuya ihtiyaç duyalacak galiba!..

Günaydın Paralel komuta heyeti+ günaydın Paralel medya ve içimizdeki satılmış sebatayist sünnetsiz baron ve virüsleri+İyi uykular Ekrem Dumanlı İmamı-abisi ve abla kurmayları!.

Bu korkunç mücadeleyi küçük sıyrıklarla atlattığımız için gazamız mübarek olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi