Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

TC Asla Muz Cumhuriyeti Değildir !

TC Asla Muz Cumhuriyeti Değildir !

OSMANLI RUS HARBİNİN İNTİKAMI HENÜZ ALINMIŞ DEĞİL BE!..             

İlk lez bir nato ülkesi uçağı rusya tafafından 2012 de suriyede konuşlu Rus füzesi ile 173'üncü Filo'ya ait RF-4E Phantom model uçak tek başına, silahsız ve tanıtma sistemi açık olduğu halde sınır ihlali gerekçesi ile Rus füzeleri ile vurularak düşürülmüş;  genç pilotumuz şehit olmuş, paralel medya suskun, ama Rusya bunu yalanlamıştı değil mi!..

Men dekken dükka=Ne ekersen, onu biçersin!..Rüzgâr eken-fırtına biçermiş ki işte tarih yavaş yavaş tahakkuk etmekte, geçen 100 yılda inşallah özüne dönmektedir!..

Cumhurbaşkanımız R.Tayyip ERDOĞANI henüz tanımayan Devlet başkanları var ki, onlara önerim Erdoğan Sultanımızla ve beyin gücü müthiş Ahmet Davutoğlumuzla  bu konuda kolay kolay yarış yapamazsınız; aklınızı başınıza alın derim…

Zira tanıdığımız Erdoğan çok sabırlı ve taşı gediğine koymak için gecesini her an yüce dinim ve milletim adına gündüz yapmaktadır ki işte tarihe kaydolan ispatı ONE MİNÜTE ve UÇAK hadisesi dostlarım!..

Başta paralel olmak üzere ana ve yavru muhalefetin de Erdoğan’ı hafife almasıyla ne hale geldiklerini, parti elemanlarınca kongrelerle ömürlerinin geçtiğini  görüyorsunuz ki bu gidişle kolay kolay da bu gariplerin bellerini doğrultmaları asla mümkün değildir!..

Evet, gün geldi. kervan döndü; keser döndü sap döndü; yıllarca tarihe damgasını vuran Rus ayısı yaptığının karşılığını görmüştür ki bir ayı gibi ne kadar bağırırsa bağırsın, 66 yıl sonra bir nota üyesi T.C. tarafından karizması müthiş çizilmiştir!..

Tüm dünya ülkelerine dostça önerim şu olsa gerek!..

Artık T.C.Devleti, Lozanla çizilen yazılar doğrultusunda tüm dünyaya karşı bir uşak değil; kendi ayakları üzerinde durabilen; İPEĞE SARILMIŞ BİR ÇELİK misâli, dostuna ölesiye dost-ama düşmanına karşı da her an yumruğu çelik gibi sıkılmış vaziyettedir...Rusya eski Rusya olmadığı gibi T.C.Devleti de asla pısırık, emir kulu bir devlet olmadığını herkes bilsin!..

TÜRK MİLLETİNE TARİHTE KEFEN BİÇENLERİN ÖLÜMÜ, HER AN KORKUNÇ OLUR!..

Rusyanın, BM üyesiyim, dünya deviyim ayağıyla karizması çizilmesi ardından boyundan büyük işlere karşıması halinde T.C.Devletinin göreceksiniz MÖTRÖ antlaşmasını dünyanın gözüne sokarak iptal edip boğazları kapatması halinde; Rusya T.C.Devletimin değil elini, eteklerini ve ayaklarını öpmek için kapımızı aşındıracaktır ki haberiniz olsun.

Rabbim, kahraman Ordumuzu+MİT+Emniyet mensuplarımızı dünya durdukça karada-havada-denizde, her zaman ve her yerde Allah+vatan ve millet yolunda milli birlik-beraberlik ve kardeşlik ruhu içinde mansur ve muzaffer eylesin.

Saygılarımla…

NOT: Uçak hadisesi ardından Paralel medya, ana ve yavru muhalefetle, içimizdeki kriptoların keyfi bayağı kaçmış ki onlara önerim; acilen Rus ve Esat ordusuna asker olsunlar, bu kafayla bu vatanın ekmeğini yiyemez, suyunu içemezsiniz hainler ordusu!.

Rusyanın tarih boyunca yapatığı katliamları, zulümleri görmemezlikten gelerek uçak hadisesinde T.C.Devletini haklı iken haksız duruma düşürmeye çalışan DEYYUSLARIN yüzlerine tükürelim!..

Zira, CAN BOĞAZDAN GELİR ve boğazlarımız Rusya için olmazsa olmazdır biliniz; yok Rusya öyle yapar-böyle yapar fikrini aklınızdan siliniz; Rusya bu şartlarda ancak DONUNA yapar donuna!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi