Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Yaban Tv'ye Lütfen Dikkat Edelim !...

Yaban Tv'ye Lütfen Dikkat Edelim !...

Ormanlarda-ovalarda beraber yaşayan ASLAN ve FİLLER dost olmalarına rağmen, aslanlar aç kalmaları halinde 30-40 aslan gözlerine kestirdikleri fili önce birlikte arkadaşlarının yanından, sürüden ayırırlar, bu birrrrrrrrr!...

Sağ-sol-ön-arkadan sürekli file 2-3 gün saldıran bu arslan sürüsü nihayet 4.gün fili bayağı yorup, yaralayıp hedeflerine ulaşırlar ve koskocaman fili devirip günlerce kemal-i afiyetler yerler ki bu iki!!!!!!!!!!!!!!!!

Arslanların doymasının ardından ormandaki gücüne göre diğer hayvanlar da kalan leşten karınlarını bir güzel doyurup, el ense çekerlermiş değil mi!.. Şimdi dikkat!..

Paralel devlet operasyonunda,

FİL=T.C.DEVLETİ+CUMHURBAŞKANIMIZ ve BAŞBAKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN;

ASLAN=GÜLEN CEMAATI VE PARALEL DEVLETÇİLER olup, 17-25 Aralıkta Başbakanı halkından ayıramayınca kendi iplerini kendileri çekerek, 40 yıldır dost ve İslâm gözüken şer plânları deşifre oldu ki, 30 Mart'ın ardından inşallah kurulacak İSTİKLÂL MAHKEME-

LERİNE  benzeri mahkemelerde CASUZLUK ve KÖSTEBEKLİK davasından kral-kraliçe, abi-abla ve virüslerin haklarında gereken işlemin acilen yapılmasını beklemekteyiz!..

Bu kadar köstebeklik ruhuyla yediği sofraya pislercesine her tarafı buram buram şehit kanı kokan bu topraklar üzerinde şer plân yapanların, bu günden itibaren bu şer odakların aziz milletimizle dost olmaları ve buzları eritmeleri de kolay  mümkün gözükmemektedir!..Halkın maddi ve manevi destekleriyle, halkına kumpas kurmak ha!..

Tarihte her zaman TÜRK MİLLETİNE KEFEN BİÇENİN-ÖLÜMÜ KORKUNÇ olmuştur!..

Rabbim aziz milletimizin Başbakanımızla olan birlik-beraberlik ve kardeşlik duygusunu eksiltmesin, milletine hizmet aşkıyla onu ve hizmetkâr ekibini Anadolu gemimizin kaptanlığında daim kılsın…Dalkavuk ruhlu etrafını saran kişilerin de en kısa zamanda iyot gibi açığa çıkıp temizlenmelerini ve ülkemin huzura ermesini  nasip etsin.

Bu duyguyla asil milletimizin her zaman Rabbim yâr ve yardımcısı olsun.

Unutmayalım ki dostlarım:

-“DEVLETLE BİLEK GÜREŞİ YAPILMAZ, YAPANIN AKLINA ŞAŞARIM; ZİRA  BU KÖSTEBEK RUHLU YARATIKLAR DEVAMLI KAYBETMİŞ DE!..”

“Mahalledeki tüm köpeklerin aynı anda havlaması boşuna değildir dostlarım!..

(Çin ata sözü)”.. Son 17 Aralık operasyonları buna en güzel örnek olsa gerek!..

Yabancı bir Türk düşmanı bilim adamı der ki:

“Türk’ün başına dert ver ki, Türk dünyanın başına dert olmasın!..”

Not:Yıllarda bütün dünya bunu yaptı ve başardılar ama AKP iktidar oluncaya kadar!.. Bütün sıkıntıların, hain saldırıların kökü burada zaten; AKP ile Türkiye dünyada artık!..

“ZİZU, ZİZA, Zİ ÇUNG!.”

  Zizu     : Kendi yaşar,

  Ziza     : Kendi sahneler,

  Zi çung: Kendi oynar. Çin Atasözü

Not       : (Yıllarca Türkiyemin hali buydu efendim!..) Ya şimdi!..AKP ile şer güçlerinin oyunlarını görmeyen göz kör, duymayan kulak sağır kalmaya ve tasdik etmeyen beyin ile kalp iflas etmeye mecburdur!..İktidarı-muhalefetiyle tek bir vücut ve tek bir yürek olmamız gerekirken, lütfen şu son günlerde post+dost darbeci ve muhalefete dikkat!..

Son günlerdeki  gelişmelerin şu yukarıdaki ata sözü ışığında değerlendirelim ve uyanık olalım, yeter ve artar sevgili dostlarım… Ama uyanıklığı da asla elden bırakmayalım!..

Bu millet oyunun farkında artık, şapkalar düştü ve kelleri göründü ki Elhamdülillah…

Hürmetlerimle...
Abdulkadir İPEKOĞLU-Em. öğretmen-Rize

NOT: Başbakanımızı ve ekibini halktan soğutmak, koparmak ve yemek için yapılan bütün şer plânlar geri tepmiştir ki, bu savaş İstiklâl Savaşından daha korkunç bir savaştır. Zira İstiklâl savaşında düşman önümüzdeki ama ya şimdi, içimizde işte!..

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
2 Yorum
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi