Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Yerli Malı Haftası ve Türkiye

Yerli Malı Haftası ve Türkiye

Yılarca ilkokulda okurken işte bugün YERLİ MALI HAFTASI denen uygulama olunca evden elma-armut vs.meyveler ile, annemizin yaptığı yemeği alır, okula gider; saati gelince masa üzerine koyar; karşılıklı öğrenci arkadaşlarımız ve öğretmenlerimizle kuzu gibi yerdik, büyüyünce hep koyun olduk  ama  SÜT veremedik, asla KOÇ olamadan Türk milleti olarak bir TOPLU İĞNE bile yapamaz, onu da ithal ederdik ama bilmezdik be!..

Ama ya şimdi!..

Emperyalist devletler belli ama onun ülkemizdeki yerli işbirlikçileri başta PARALEL deyyuslar ve paralelin kolları hükümetler içinde dahi kriptoları ile ana ve yavru muhalefet partileri içindeki bir kısım ajan satılmışlar aracılığıyla yıllarca YERİMİZDE SAY yaptık, yaptırıldık ama UYGULADIM MARŞ asla yaptırılmadık ve yapamadık!..

İşte bu son ON DÖRT YIL içinde neler yaptığımızı ve dünyanın bu yaptıklarımızı görünce donlarına yapıp tüm dünya istihbaratçılarının yönettiği bir örgüt olan IŞIK ile ortadoğuyu hizaya sokmaya ve Türkiye'ye gözdağı vermeye kalkışmaları asla boşuna değlidir.

Başta ABD'nin Irak işgaliyle kürtlere Kerkük'ü işgal ettirip, nüfus ve tapu kayıtlarına el koyması ve ardından IŞID aracılığıyla Musulda farklı bir yöntemle yönetimi bizzat kukla Irak hükümeti aracılığıyla el koymaları arkasındaki plânları T.C.Devleti ve MİT çözmüş, uğraşmalar boşunadır!.

Irak ve Süriyedeki Müslüman nüfus plânlı boşaltılarak, bu yöre hırıstiyan ve yahudi asıllı kişilere teslim edilecek plânlarını gündeme getirmeye çalışan abd-avrupa ve ardından İsrailin plânları inşallah tutmayacak, incilde bir ayet olan: Şam işgal edilip, sıra Kudüse gelecek ve ardından MESİH inecek sözleri de inşallah Türk'ün müthiş gücüyle en kısa zaman yok olacaktır; çünkü BIÇAK KEMİĞE DAYANMIŞ, sabrımız taşmak üzeredir!..

İşte bütün dünyanın gözünü korkutan şu son ON DÖRT YIL içinde AR-GE çalışmalarına müthiş bütçeler ayırıp, TÜBİTAK çarkını döndürüp harekete geçirerek süper silâhlara sahip olmamızı sağlayan R.Tayyip Erdoğan ve kurmaylarına her zaman minnettarız...

Tübitakta çalışan tertemiz, beyin gücü genç kardeşlerimize İNTİHAR süsü vererek onları ŞEHİT edenlerin anaları, bacıları, kızları sokak fahişesi; erkek çocukları da gay haline gelip bu paralel şer zihniyetin köklerinin kurumasını yüce Rabbim nasip eylesin.

T.C.Devletimizi en kısa zamanda bu YERLİ MALI HAFTASI GÜNÜNDEN itibaren, Orta doğu ve Dünya'ya yerli silahlarımızla payidar; düşmanlarımızı her an zelil eylesin.

Chp –muhalefet ve köstebek zihniyet, YERLİ MALI HAFTASI nasıl kutlanır, hele TSK EVRANTERİ ile Son on dört yılda ÜRETTİĞİMİZ SİLÂHLAR  googleden yazsın öğrensin!.

KUVVET,ATMAKTIR hadisini iktidarı döneminde uygulayanlara yürekten minnettarız..

Hürmetlerimle…

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi