Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Ahmet Davut Süvarimize!...

Ahmet Davut Süvarimize!...

Türk siyasetçisi, Uluslar arası uzmanı, akademisyen ve büyükelçi!..İngilizce, Arapça ve Almanca bilen, ülkesini-milletini tanıyan kukla bir Moşer değil, profesyonel diplomat!..

Ehliyetli-liyakatlı ve bir o kadar da dirayetli;

Yüreği Allah-Kur'an-Peygamber-vatan-millet ve bayrak sevgisiyle dopdolu;

Yaratılışı ve inancı gereği, kibir ve gururdan uzak;

Milli ve manevi değerlerle mücehhez ve yerinde duramayan yapıya sahip;

Anadolu gemimizin Kaptan-ı R.Tayyip Erdoğanın yanında Süvarı (Başbakan) sıfatıyla kendisine tevdi edilen bu kutsal görevi en süper şekilde icra edeceğinden emin olduğumuz değerli kardeşimiz, dünyanın kendisine gıpta ile baktığı (Ahh bizim de böyle bir Diş işleri Bakanımız olsaydı dediği!..) Ahmet Davutoğluna bu kutsal görevinde üstün başarılar dilerim...

M.Âkif Ersoy'un: CESARET YÜREKTEN GELİR, EĞER O YÜREKTE İMAN VARSA!. Sözünden hareketle, tehlikelere asla boyun eğmeyen, asla tehlikelerden korkmayan; HAK BİLDİĞİ YOLDA YALINIZ KALSA GİDEBİLEN bu değerli kardeşimizin ve kadrosusun  Rabbim her zaman yâr ve yardımcısı olsun.

Yüce Rabbim, kendisini her türlü tehlikelerden koruyup, İTTİHAT-I İSLÂM (İSLÂM KARDEŞLİĞİ) bayrağını atacağı adımlar, kuracağı süper kadrolarla dalgalandırmasını kendisine ve ülkemize ve esaret altında inim inim inleyen nice Müslüman devletlere ümmetçilik ruhuyla nasip etsin...

Bir tespih misâli, tesbihin imamesinin T.C.Devleti ve milleti olduğu yolundan hareketle küçük imamelerin de güçlü iki Müslüman devletin olacağı(Yıllarca Mısır ve Pakistan!..) ve tesbih tanelerinin de tüm orta doğu ve dünyadaki irili ufaklı Müslüman devletlerinin yer alacağı tespihin ipinin çok sağlam olmasını Rabbim Erdoğanımız ve Davutoğlumuzla tüm İslâm devletlerine nasip ve İslâm kardeşliğini tüm gönüllerde ve coğrafyalarda payidar kılsın.

Mısır Devlet Başkanı Mursinin en kısa zamanda özgürlüğüne kavuşup, tekrar Mısır halkının başına gelmesi için gerek T.C.Devletimiz ve gerekse Davutoğlu kardeşimize ve kabinesine ne kadar büyük iş düştüğü ortada artık!..

Hele hele T.C. Devletinde Cumhurbaşkanlığı seçimleri önce İsrail Devletinin son gazze operasyonları ardından inanıyorum ki dünya kamu oyunda bu zalim devletin başkanı, katil Netenyahu ve bu katili destekleyen başta abd+İngiltere olmak üzere tüm kankalarını Ahmet Davutoğlu, kuracağı kadrolarla mars etmesini ve bunlara anladıkları dilden cevap vereceği günlerin çok yakın olduğu inancını taşımaktayız!..

Çok yakın bir günde İsrail Devletine ve katil yöneticilerine:

-24 veye 48 saat içinde tüm ordularını Filistin-Kudüs ve Gazzeden geri çek; yoksa Türk ordusu hareket hazırdır komutunun verileceği günlerin de çok yakında bu şuur ve inançla geleceğine ve yıllarca Filistin-Gazzede akan göz yaşlarının da dineceğine kalpten inanıyoruz!.

Artık katil İsrailin umduğu dağlara şu Ağustos sıcağında kar yağmıştır kar!..

Önümüzdeki günlerde yapacakları referandumla T.C.Devletine bağlanma kararı alacak komşularımıza artık yan bakan, saldırma cesareti bulacak  hiçbir düşman olamayacaktır!..

Gerek Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, gerekse Başkanımız sayın Ahmet Davutoğlu’nun Türk İslâm ve insanlık âlemine hayırlara vesile olmasını Rabbim nasip etsin.

Bizlere bu güzel LİDER kadroları hazırlayan Rabbimize şükürler olsun ki, ELHAMDÜLİLLAH.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi