Abdulkadir İPEKOĞLU

Abdulkadir İPEKOĞLU

Ana Ocağına-Baba Kucağına Hoş Geldiniz

Ana Ocağına-Baba Kucağına Hoş Geldiniz

Evet,  gönüllerin Başbakanı, hizmet ehli, kendisini, ülkemizi Atatürk’ün hedeflediği “Muasır medeniyet seviyesi üzerine taşımaya” adayan, ülke ve dünya sorunlarından başını kaldıramayan  Recep Tayyip Erdoğan kardeşimizi  aramızda ve kendisini Rize’mizde görmekten Rizeliler olarak sonsuz mutluluk duyarız.

Rizeliler olarak inanıyoruz ve yürekten şu önerilerimizi birinci elden Başbakanımıza ileterek diyoruz ki,

Türkiyemin en cılız Ak Parti teşkilâtı olan Rize teşkilâtındaki köstebekleri temizlemek, paslanmış çarkları harekete geçirmek için Syn. Başbakanımız inşallah bir an önce düğmeye basacaktır.

Onuruyla, şeref ve şahsiyetleriyle Rize Ak Parti ilçe başkanı seçilen, hizmetini sürdürürken  başkan ve ekibini alabora yaparak bir kenara atıp, yardımcısını yenilenen ilçe başkanlığına getirenlerden hesap sormalıdır!..

Rize Belediye Başkanlığı seçimlerinin bir önceki seçimlerde  kıl payı kazanılmasının ardından önümüzdeki günlerde yapılacak seçimlerin daha zor geçeceği yolundan hareketle Rize Belediye Başkanlığının da masaya yatırılarak gerek başkan adayı ve gerekse ekibi üzerine de  neşter vurulması zorunludur sanırım!..

Kendisini davaya adayan ve savunması bile alınmadan kapı dışarı atılan bu teşkilâtın onur hesabını birilerinin vermesi gerekir sanırım; yoksa birilerini kurtarmak adına mı dünya siyasi tarihinde eşi benzeri olmayan bu uygulama yapıldı veya birileri tarafından yaptırıldı, hem de Ak Parti Genel Başkanı , Başbakanımızın ilinde!.. Ama ya kırılan kalpler, bu kalpler onarılmadığı müddetçe bu hizmet kervanını n yürümesi zor olsa gerek!..

Son olarak yapıcı eleştirilerimle kendisini dahi bazı konularda eleştirdiğim ama Rize’mizin geleceği açısından halkıyla yılların hizmetiyle bütünleşen, hizmet ehli olarak gördüğümüz Rize Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi rektörü Syn. Prof. Arif Yılmaz üzerinde oynanan Bizans entrikaları hakkında da gereğini yapmalıdır. Zira etrafta konuşulanlar, “Rektörün bizzat Başbakan tarafından istifası istendi!.” iddialarıyla çınlamaktadır ki, lütfen-lütfen-lütfen!..

Yalnız değerli Başbakanımızın isminin gölgesinde sığınarak UYU UYU YAT UYU ve YERİNDE SAY UYGULADIM MARŞ misâli halktan uzak, sayın vekillerin gelmesiyle biraz uyanıp köylere ve mahallelere yemek yemeye ve çay içmeye giden, medyaya bol bol poz veren; ama hemen önümüzdeki mahalli seçimler için dahi halkın nabzını tutmaktan uzak teşkilât mensupları yarın sandıklar açılınca Başbakanımız onurunu incitmeleri halinde hesap vermeleri zor olacağından, bugünden tezi yoktur Syn.Başbakanımız ve kurmaylarının Rize teşkilâtını ‘da acilen masaya yatırmalarında da fayda mülahaza ediyorum!

(Bu samimi ve dostça önerilerimiz, Syn. Başbakanımız ve kurmaylarınca inşallah dikkate alınacaktır!)

Başbakanımız son yıllarda bile bile teşkilât tarafından Rize merkez halkıyla kucaklaşmadan doğrudan onu Güneysu’ya taşıyanlar tek tilki ruhlu amacı, Rize halkından teşkilat ve mensuplarıyla ilgili olumsuz bilgileri duymasını önlemektir. Lütfen uyarıyorum ve halkımızı bu konuda dolaylı ve dolaysız yollardan Başbakanımıza yalınız doğruları söylemesini istiyorum ki, Rize’miz kısa sürede daha güzel günlere ve yatırımlara kavuşsun!.(Rizeli esnafımız ve halk bu uygulamalara yıllarca isyan etmekte ama duyan yok!.)

Hiç bir ön yargısız yalınız Başbakanımıza olan sonsuz sevdamız ve geleceğimiz için  kalpten yaptığımız bu önerilerimizin dikkate alınması; aksi taktirde fazla bir zaman kalmadığından yarın bu yazılı önerimizin arşivden çıkarılıp birilerinin önüne konmasının ardından inşallah haklı çıkmayız  dostlarım!..

Zira DOST ACI SÖYLER, FAKAT ACI SÖYLER- Unutmayalım ki, İTİMAT KONTROLE ASLA MANİ DEĞİLDİR!..

Dünyadaki çileli insanlarla ağlayan, onlarla gülen, onların dertlerini dert edinen, Türk-İslâm âlemini yürekten her zaman kucaklayan gönüllerin insanı Syn. Başbakanımız Syn.Recep Tayyip Erdoğan'a YUVANA HOŞ GELDİN diyorum. 

Rabbim sizleri gerek Anadolu halkının ve gerekse Türk-İslâm dünyasının başından asla eksik etmesin. Sizler ve ülkemiz üzerinde hele hele son günlerde oynanmakta olan şer oyunları oynayanları da bildiği gibi ıslah eylesin ve ülkemizi her türlü tehlikelerden korusun

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
OKUYUCULARIMIZIN DİKKATİNE !... Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Abdulkadir İPEKOĞLU Arşivi